atom

Fő tér 2006-2008

2008.04.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Fő tér 2006-2008 Tovább
Pontosan két évvel ezelőtt készült ez a két kép, emlékeztek még? Persze gondoltam, hogy egyszer jó lesz valamire, azon kívül, hogy mutogathatom majd az unokáimnak:)
Próbáltam nagyjából ugyanonnan kreálni hozzájuk két képet a mostról, kisebb-nagyobb sikerrel... Persze ez a bejegyzés előbb is megszülethetett volna, de inkább hagyni akartam, hogy felvegye a város ritmusát, hogy beleivódjon egy kis élet, egy kis használat a térkövekbe (vagy akár magyarázhatom azzal, hogy akkor még nem volt blogom:P).


Szóval két évvel ezelőtt ilyen állapotok közt mászkáltunk a Fő téren, nap mint nap hallottuk valakitől, hogy panaszkodik: "Minek túrták fel? Mikor lesz már kész?" - nos így képletesen visszaüzenem a múltba, hogy egy ekkora terület térkövezése nem egy nap alatt szokott lezajlani és a siettetésnek meg van a hátránya (mint azzal helyenként szembesültünk is:P). Viszont akárki akármit mond, szerintem összességében jó lett a tér...


Sajna a feltúrás előtti állapotról nincs képem, pedig az gyönyörű látvány volt, azzal a kupac aszfalttal meg az azt átszelő macskaköves csíkokkal...
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr34362636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.04.28. 11:59:08

anno a te blogod is ilyen felturt volt :)
amugy jo az osszhatas


y33vcz

charlie 2008.04.28. 13:38:38

azért annyira nem let jó, sokkal több zöld területnek kellene lennie. mint a századelőn,(nem a mostanin, egyel előtte), amikoris a Fő tér inkabb park volt, mint tér.

Tommi 2008.04.28. 14:00:30

Szerintem is kevés a zöld...

A "kreállni"-t egy L-lel kell írni... Tehát, "kreálni"

Bocsi, de nem szeretem a helyesírási hibákat...

Atom · http://atom.blog.hu 2008.04.28. 19:03:49

Jah, hát a zöld az tényleg kevéske...
Tyűűű, helyesírásom 5-ös volt. Javítottam. Én sem szeretem a hibákat, de néha megesik. Néha kijavítom az osztálytársak fénymásolt jegyzeteit is, szóval most ez égő, de annyira azért mégsem:)
süti beállítások módosítása