atom

Nyomozás Poirot felügyelővel - fotós élmények

2008.04.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Nyomozás Poirot felügyelővel - fotós élmények Tovább
Pont egy hete annak, hogy a Pelikán Hotelben voltam fotózni. A Sanoma kiadócsoport egyes munkatársainak rendeztek egy kis játékot, amolyan nyomozósdit. A játék lényege, hogy a hotelben kijelöltek szobákat, amelyek különböző irodák, tetthelyek s helyszínek voltak. A 4 csapatnak végig kellett járniuk minden kijelölt szobát és ki kellett deríteniük egy rejtélyt. A különböző helyszíneken jól feltett kérdésekkel kikövetkeztethették a részleteket, amolyan igazi angol detektívjáték felnőtteknek:D

Volt orvosi szoba, ahol a boncmestert faggathatták, volt rendőrség, ahol egy nyomozót faggathattak, az egyik folyosón volt egy szobalány, akinek viszonya volt a rendőrrel, a portán az elhunyt özvegyét kérdezgethették (Mikó István felesége alakította), és volt Poirot felügyelő (Mikó István) irodája, ahol a barátjával (Beleznay Endre) adták ki az apró részleteket a csapatnak.

Akadt még pár szereplő, volt egy vadász is (Boros Zoltán - szinkronszínész) aki a bárban Unicumozott és még akadt egy-két karakter.
Amikor hallottam a szinkronos hangokat, folyamatosan azon járt az agyam, hogy vajon melyik filmben hallhattam őket:P Egyébként tök jó volt az egész, a tévében is fut egy Poirot sorozat, bár még sosem láttam. Lent (ha jók az ismereteim) balról Boros Zoltán (szinkronos), mellette az orvoskarakter, mellette a másik híres szinkronos, jobb szélén pedig a rendőrkarakter.

Aztán jól betortáztam és éjfél után hazajöttem:D Jó volt, pláne a fent említett színészek mellett ácsorogni és néha-néha valakihez hozzászólni, ez megy is a képzeletbeli élménycsarnokomba:D Szívesen kipróbálnék egy ilyen játékot én is:)
Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr63430843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pappa 2008.04.19. 14:37:40

Láttam ilyet a Zone Reality-n,ott a playboy palotában csinálták a detektívesdit.Na azt még jobban élvezted volna!:)

Atom · http://atom.blog.hu 2008.04.20. 19:01:28

Ááááá, dehogy is... Hova gondolsz? Már itt is akadt egy-két bige aki után forgattam a fejem:P

Tommi 2008.04.20. 20:17:31

Ahelyett, hogy a csajokat fotóztad volna... Csak a fejed forgattad... Ejnye...
süti beállítások módosítása