atom

Toll, abszolút hasznos funkcióval

2008.03.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Toll, abszolút hasznos funkcióval Tovább
Csoporttársaim alkalmanként mindig meg tudnak lepni valami érdekes dologgal. A lányok zokniarmadáját még nem elemeztem, de már abból is láttam annyi félét, hogy az megérne egy bejegyzést, példának okáért itt Erika virágos zoknija, itt pedig Heni piros csíkosa látható.
A tollak terén is akad egy-két furcsaság, Emi gigantikus tolláról már beszámoltam, most viszont egy fantörpikus toll került elő a múlt héten.
Megannyi tollat láttam már, megannyi tollal írtam már a gagyitól a profiig, nekem is van egy-két érdekes példány, kakukk-figurás, uv-lámpás telefonhívásjelzős és ki tudja még mik lapulnak a fiókjaimban.
A gagyi idióta furcsa toll abszolút normális felépítéssel kezd, már ha a hegyétől nézzük, a másik végén viszont egy amolyan szuperül-pattogós gumilabdára emlékeztető gömb csücsül. És most jön az attrakció: az asztalhoz csapva a gömb eszeveszett villogásba kezd! Íme:


Váóóóó! Mondhatja sok gyermek az írószerboltban majd landol is egyből a kosárban... Én is vennék, ha gyerek lennék, tök menő cucc... Bár lehet, hogyha nem tud mp3-at mp4-et és nem lehet hallgatni hangosan az utcán, akkor már nem is annyira jó...
Lényeg a lényeg, hogy a piros villogás huzamosabb ideig tartó bámulása után nosztalgikus dolgok jutottak eszembe. Eszembe jutott a Csupasz pisztoly elejéről a rendőrautó tetején lévő piros villogó, ami abnormális helyszíneken megy át a főcím alatt (Jajj! Ezt most megnézve jót nevettem, ekkora ökörségeket, hogy tudtak kitalálni?!):

vagy épp KITT jobbra-balra úszó vörös fénye, aminek új változatát a hétvégén megcsodálhattam...
A végén már kezdett tetszeni eme íróeszköz, majd kissé távolabb tettem szememtől és elkönyveltem gyorsan haszontalan gagyinak, mert valójában az:P
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr53381530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.03.17. 15:22:00

Egyik osztálytársamnak is van ilyen, csak az lila :D

Atom · http://atom.blog.hu 2008.03.18. 14:54:38

Akkor terjed a dolog:P
süti beállítások módosítása