atom

Tesco's ultimate

2008.02.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Tesco's ultimate Tovább

Egyszer a Tescoban az autós részlegen átsétálva elgondolkodtam azon, hogy górcső alá kéne venni azokat a fantasztikus tuning-hozzávalókat. Ezt persze azóta szépen el is felejtettem, de most Scheerti eszembejuttatta...
Részletekbe menően indít alattomos támadást rekeszizmaink ellen az immáron két bejegyzésre hízott témát bemutató/feldolgozó elmélkedése. Olvassátok el! :)


"Mi mennyit tesz hozzá a kocsinhoz?"

Ugye mindenki látott már idiótákat akik a teszkóból tuningolnak autót? Jó dolog az, legalább nincs gond az állandó szerelgetéssel, az ilyen nagyáruház a könnyen installálható tuningcuccok Mekkája. Jóérzésű autóbuzinak ilyenkor a szeme is kifordul a gyötrelemtől, többségük ilyenekre nem is költ, de mindig voltak dafke emberek akik imádtak kilógni a sorból. Nézzük csak mitől leszünk kúlabbak a tiniringyóknál:

 
A folytatásért kattints ide!


"Tescos's ultimate: Stage 2"
 
Mit kezdjen a józan paraszt a meglévő 260 lóerős autójával, ha a megjelenésen is javítani szeretne és nem elég neki a lóerő?
Elindulunk újra a teszkóba és csurig töltjük a bevásárlókocsit igényes tuningcuccal. Kapaszkodjatok, nehéz menet lesz!
Szóval adott egy hiperszuper agyonpimpelt autó, ami már-már Ferrari magasságokba emelt minket, most ideje továbblépni, hiszen az idő pénz.
Mindenekelött el kell gondolkodnunk azon, hogy a megannyi lóerő csak nehezen jut le a földtre a szar elsőkerékhajtással, nincs mit tenni, rögtön a parkolóban nekiállunk lefeszíteni egy Quattro feliratot egy Audiról. Bízunk benne, hogy a nagyonkopasz-nagyonerős tulajdonos nem veszi észre a tevékenységet, ellenkező esetben fel kell hívni Marikát akinek a sógora a balesetin rendel. De nyert ügyünk van, kicsit karcos lett a német bálna, de lejött. Hálistennek senki nem látta. Ezt rögtön telepíthetjük is, így az "Astra uattro" emblémával ismét sikerült újabb lóerőkkel gazdagítani a ménest. Arról ugye nem tehetünk, hogy a művelet végrehajtása közben a "Q" betű az autón maradt...
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr90348176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.02.23. 11:02:51

kar, hogy nincsenek kepek.
mondjuk egy luigi hybrid xd -t el tudnek kepzelni...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.02.23. 16:15:23

jah, hát képek sajnos nincsenek. Ez vizuális embereknek való:)
süti beállítások módosítása