atom

Atomikus karácsony - ajándékszemle

2007.12.26. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Atomikus karácsony - ajándékszemle Tovább
Tyű meg hű, meg haaaa... Az idei karácsony is úgy telt, mint a többi, meghitt, ünnepi hangulatban. Oké, kicsit nagyobb volt a fenyőfa, mint szokott, meg ajándékból is több került a fa alá, mint az utóbbi években:)
Az alábbi képre kattintva látható, hogy mi mindennel halmozódtam el idén. Csomagolópapírokba majd belefulladva kapkodtam az ajándékok közt a levegőért.

Kaptam Luigis képet, így nem kell aggódnom, hogy 2007-es Verdás naptáram lejártakor vigyorgó autó nélkül maradnék:D
Aztán a nélkülözhetetlen edénykészlet, mely generációkon át öröklődött edényeimet javallt leváltani, ehhez jár még cukor és méztartó ill. egy gyors ételek receptjeit bemutató könyv, melyből fürgén lehet főzni:P
Kaptam diktafont is, hogy ezentúl galád módon rögzíthessem a beszélgetéseket és fenyegetőzzek avagy csak újságírói ambícióimat segítő kellékként kezeljem:D Ha épp nem hangrögzítek, akkor egy praktikusan "összecsukható" tollal jegyzetelek, vagy csak gőzölögtetem a 100 csomag kávé valamelyikét az arcomba. Mindemellett készülődhetem az eltervezett és remélhetőleg megvalósuló párizsi utazásra (tavasz-nyár környékén elvileg), ehhez nyújt segítséget az útikönyv, melyet olvasgatva javaslok mindenkinek utazás előtt, nagyon alapos és hasznos! Hasznos, mint az ünnepi nyakkendő, mikor karácsonyi viseletre vágyunk, a középen, Eric nyakában látható nyakkendőn egy vigyorgó rénszarvas látható, villog és karácsonyi dallamokat játszik és mérhetetlenül elegáns!:D
A mellette lévő képen egy szekrénypolcomat felszabadító szennyestartó látható, ugyanis eddig egy polc volt kijelölve erre a feladatra, három üde színben világosítja világos színekkel díszített kissé fényhiányos lakásom.
Pulcsi, poló, s minden mi jó, ha már magam nem gyakran veszek, valakik azért öltöztessenek:D Bár most nem kell majd annyit kávéra költenem, talán az arra szánt pént ruhákra elverem:D Tusfürdő és spray (azaz szpré) is dukál, mint ahogy a papucsduett is, melyet annyit kértem. Igen-igen, papucsot kértem és egyből kettőt kaptam, egyet otthonra, egyet itthonra. Színben és formában valahol egy 10 éves gyerkőc és egy 70 éves agg közt érzem magam, de nem fázik a lábam és valljuk be, ebben a korintervallumban vagyok amúgy is:P:D
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr91274797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2007.12.26. 14:41:14

nos, csak ovatosanam ! nehogy kiszivarogjon az atomikuszi beszed... :)
mellesleg a labasfedel makro fotozasod is alakul - de meg odebb van petit' ui! ;)

Atom · http://atom.blog.hu 2007.12.26. 20:17:30

Ejj te gyerek... ezeket nem a kisgéppel lőttem, hanem a Canonnal, ahhoz meg nincs makró-optikám, így nem is makró az edény, hanem csak szimpla közeli... Ezért kritizálhatod joggal, mint makrót, de jogtalanul, mert nem makró.
Ne kötekedjé le!
süti beállítások módosítása