atom

Bindeez - a drogosok kedvenc játéka - diszkógyöngy

2007.11.09. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Bindeez - a drogosok kedvenc játéka - diszkógyöngy Tovább
Mint arról már tegnap beszámolt minden média, betiltották a Bindeez nevű játék forgalmazását, mert "ismert droggá, folyékony extasyvá" alakul a szervezetben, ha lenyelik.
Pár gyerek rosszul lett, gondolom pörögtek és a szülőknek gyanús volt, hogy a drága még hajnali háromkor is fel-le rohangál a szobában és ugrál az ágyon kidülledt szemekkel:P (Komolyra fordítva a szót természetesen veszélyes dolog ez, még jó, hogy időben felfedezték.)
Viszont a leleményes "fogyasztók" megrohamozhatták az utolsó darabokért a játékboltokat, azon sem lepődnék meg, ha kis idő múltán megjelennének apróhirdetések "Bindeez játékot vennék" vagy épp eladnék:P Több tízezer fogyott egyébként idáig nálunk is, Ausztráliában pedig az év játéka lett. Diszkós játék:P Már látom magam előtt, ahogy technobuliban kreatív lányok gyöngyöket fűznek a bejáratnál:P Aztán mindenki rágcsálja a maga láncát, karkötőjét, figuráját tánc közben:P

Ha nem látnád a videót kattints ide!
A tények riportja.
"A Bindeez gyöngyök varázslatosak, melyekkel színes és mókás motívumokat hozhatsz létre. Alkoss fantasztikus alakzatokat a Bindeez alaplapon, majd alaposan fújd le vízzel. Nézd! Alkotásod összetapadt!"
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr79222773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2007.11.09. 10:35:28

Ha ezt előbb tudom biztos rendelek a boltba egy pár kartonnal!

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.11.09. 12:53:02

Ehh, ilyet én is akartam. Mostmár mondjuk annyira nem... :S :D
süti beállítások módosítása