atom

Tesco-kötelező - újabb területeken lehetünk gazdaságosak

2007.10.30. 08:01 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Tesco-kötelező - újabb területeken lehetünk gazdaságosak Tovább
Megjelent az áruház. Mindenki rohant vásárolni, csak ámultunk és bámultunk, hogy mennyire olcsó, mekkora a választék... Tyűha... Aztán megszoktuk, megtapasztaltuk, sokszor szidtuk, átkoztuk. Ráébredtünk, hogy nem is nyitnak új kasszát, ha a 70ből csak egy van nyitva és annál harmincan állnak sorban. Nem is minden 99Ft-os dolog olyan jó, mint gondolnánk, nem mindig fut oda hozzánk mosolyogva nyolc segítőkész eladó, mint Esztergályos Cecíliához a reklámban. Aztán megjelentek a Tescos termékek, az E-birodalom kiépült, 99Ft-ért dönthettük magunkba az E adalékokból és némi vízből összemixelt üdítőket, vagy 20Ft-ért kenhettük a kenyérre a gazdaságos májkrémet (már akinek volt gusztusa hozzá). Egy idő után beleuntunk a sok átverésbe, megannyi sztori után már nem a Tesco volt az Isten, csak vásárolni jártunk/járunk, ki-ki odafigyelve, ki csak délutáni vagy éjszakai programként. A 30Ft-os sajtos-stangli is megdrágult, ma már 85-90Ft, már azért sem járunk ki, mint régen. Viszont most már tankolhatunk Tesco-benzint, virágaink a gazdaságos virágföldben eresztik gyökereiket és akadnak sokan, kiknek gazdaságos samponhab lepi el haját zuhanyzás közben. Alig akad olyan terület, amire a Tesco ne gondolt volna, még pénzügyeinkben is kisegít, a Tesco-hitel. Aztán jött a Tesco-könyv, leleplezett sokmindent, rávilágított a rabszolgahajtsár megalomán cég és dolgozói stiklijeire.
De a Tesco mindig tud újat kitalálni, nem fog rajta ki semmi. Itt a legújabb gyermek, a kötelező biztosítás... E-mailben értesítettek róla, bár nem tudom, hogy honnan tudják az e-mail címem?! (Egyszer jártam a honlapjukon, akkor is az összes vírusírtó felugrott, hogy trójai meg minden gyilkos dolog akar betörni a gépemre, ezért kilőttem még mielőtt bejött volna a nagy fehér-kék vonalas háttér...) Ha már az autóink nem gazdaságosak (mert nem mindenki jár Lupo-val vagy Prius-al), akkor legalább a biztosításunk legyen az.

Már előre várom a bevezetést követően x idő múlva elterjedő rémtörténeteket:P Nem tudom kinek lesz jó, a Tesconak vagy az ügyfélnek, de van egy tippem... Addig meg fantáziálok arról, hogy milyen lesz harminc év múlva, amikor gazdaságosan klónoznak minket (mondjuk a páros szervekből csak egyet-egyet kapunk), vagy a mirelit osztályon vehetünk szerveket, sőt rendelésre majd gazdaságos gyerekeket is adnak, akik keveset esznek... Na kiszállok az elvetemült kék-fehér csíkos utópiákból, mielőtt gazdaságosan kezdenék gondolkodni és lecserélném a Globus majonézem valami E-ízesítővel kevert tevetakonyra...
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41211989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.10.30. 11:21:47

"E-ízesítővel kevert tevetakonyra..."
Wehhhe, most visítozom egy kicsit... :D

Egyébként tökre igazad van, én sem kajálnék/kennék a hajamra Tesco-s cuccokat. Akkor már inkább egy drága sampon, mint a kopaszság... :P
Egyébként azért azt a gazdaságos gyereket lehet, hogy megvenném (persze csak akkor, ha nem kékfehér).
süti beállítások módosítása