atom

NKOTB - az-az New Kids On The Block (emlékeztető Gabinak)

2007.10.20. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
NKOTB - az-az New Kids On The Block (emlékeztető Gabinak) Tovább
http://content.answers.com/main/content/wp/en/1/12/NKOTB.jpg
Nem is mondanék semmi különösebbet az együttesről, azért van az internet és a google, hogy hasznosítsátok keresőtehetségeteket (előre is elnézést azoktól, akik épp ezt tették és itt kötöttek ki:P Én épp Mark Wahlberg (Marky Mark) filmjei után kutattam, amikor találtam egy írást arról, hogy tagja volt eleinte a New Kids On The Block-nak, csak kilépett. (De a bátyja állandó tag volt, ott ül a kép bal szélén:))
Leginkább bátyámnak, Gabinak ajánlom e bejegyzést, hisz a szobánkban amikor "kicsik voltunk" ő ragasztotta fel a falra a hatalmas New Kids posztert:)
1984-ben alakultak, a '80-as évek végén már rengeteg dallall szerepeltek a slágerlistákon, az én emlékeim 1990-ben kezdődnek, amikor még hétévesen nagy Michael Jacksonos korszakomban azt kellett egész nap hallgatnom, hogy a tízéves bátyám, hogy énekli el egymás után már 500-adszor is a Step by Step című slágert. Aztán már én is kívülről fújtam a refrént és megszerettem:) (Bátyám később Guns 'n' Roses-os lett... Ki érti ezt?!)
Akárki is próbálja megmagyarázni, hogy a Take That volt az első fiúbanda, az téved, ők csak 1990-ben alakultak meg és lám-lám Robbie Williams nélkül meg semmire sem mennek:P A "fiúcsapat-kultuszt" az NKOTB alapította meg, csak akkor még nem volt ciki fiúknak ilyen zenét hallgatni. Később lett ciki a nyálas Backstreet Boysot és N'Syncet hallgatni, amit minden fiú utált, de azért kívülről fújta az összes számukat (és nem csak azért mert agyonjátszották mindenhol:P). Na de sok beszédnek sok az alja, itt a legnagyobb sláger a Step by Step, külön ajánlva Gabinak:)

Ha nem látnád a videót kattints ide!

Amúgy eredetileg azért kezdtem el ezt a bejegyzést, hogy a kedvenc Marky Mark számom klippjét betegyem, de a francért sem tudok koncentrálni és elhagytam a vezérfonalat... Na azt majd egy másik bejegyzésbe beteszem és ígérem, hogy nem fogok klipp-blogot csinálni, csak van egy-két olyan... ...olyan nosztalgikus és tök jó... ...olyan... értitek nem?!:P :) Meg hétvége... Meg minden...
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78188492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2007.10.20. 09:46:11

Basszus... Már el is felejtettem. Köszönöm szépen!

Atom · http://atom.blog.hu 2007.10.20. 17:21:22

Erről van szó... Nekem is csak Marky Mark kapcsán ugrott be. De tudod, hogy én igazából East17 rajongó voltam:D
süti beállítások módosítása