atom

Paraszt - original edition

2007.09.22. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Paraszt - original edition Tovább
Ez most komoly? De tényleg? Most volt olyan állat ööö... akarom mondani original paraszt® ill. kőműves, hogy ezt megcsinálta?

Van egy kis sanda gyanúm, hogy ez egy amolyan csinált kép, de ha belegondolok, hogy már mennyi állatság volt, amiről kiderült, hogy mégis igaz... Na jah...
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr76161388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.23. 11:11:30

Ezt a képet e-mailben kaptam, de szerintem Tesco vagy Praktiker parkolójában lehetett valahol az országban:P

janila 2007.09.23. 16:30:41

jajdegááááz

KONTROLL 2010.02.21. 07:24:17

Miért e megkülönböztetés az egykerekű és a kétkerekű között?
Egyéként nagy galiba nem történt, mert volt elég szabad hely, nem sérült senkinek a joga. Tehát nem érdemes ilyen otrombán megnyilatkozni. Ráadásul a goromba, kulturálatlan beszéd az önmagának ilyen stilust megengedőt minősíti. Arról nem is szólva, hogy még az is előfordulhat, hogy valamikor szeretnél "originál paraszt" lenni annak érdekében, hogy valahol a háborítatlan természet közelébe kerülj. Mindemellett az is megtörténhet, hogy valamikor elveszted az állásod és több évig munka nélkül leszel, s belekényszerülsz, hogy bármilyen munkát elvállalj. Akkor még annak is örülnél, ha egy kőműves mellé felvennének "majom"-nak. (A "majom" szót a kőműves segédekre alkalmazták valamikor.)
Végezetül Te még nem álltál meg a bringáddal autósparkolóban vagy a járdán?
süti beállítások módosítása