atom

Újabb áldozat a gusztustalanság oltárán - tenyészet a citromlében

2007.09.14. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Újabb áldozat a gusztustalanság oltárán - tenyészet a citromlében Tovább
Kicsit még betegeskedem, ezért úgy gondoltam, hogy csinálok magamnak egy jó forró teát, jó mézesen, jó citromosan. Épp az ízesítési procedurát végeztem, amikor hirtelen megláttam a citromlés üvegben valami oda nem illőt...
Egy bizonyos tenyészet ütötte fel fejét a savanyú felszínen. Nem mintha finnyás lennék, de azért az én tűrőképességemnek is vannak határai. A profi tej után itt az újabb csapás, kezdem kicsit azt hinni, hogy a Smatchban hülyének néznek. A múltkor a tej, most meg ez... Hát ne haragudjanak, de miket árulnak a polcokon?!
A szavatossági idővel nem is foglalkozom, lehet, hogy ez is "átcímkézett" (ez esetben újranyomtatott kupakcserés). Nem bennem van a hiba, nem tároltam melegben, nem tettem semmi olyat, ami különbözött az előzö üveg tárolásától (persze az nem romlott meg).
(Szerencsére pankeey citromlé-ellenes és már párszor rákényszerített a szimpla cukros-mézes teára, így megtudtam inni simán is egy kis idegességel...)
Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25163072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey · http://pankeey.cn 2007.09.14. 11:24:04

nana, csak sugarmentesen, es kenyszer nelkul - jotanacskent ;)
de mez nelkul is egessegges, amarosan fozhetsz is (:

Bonyi Z. · http://piv.pivpiv.dk 2007.09.14. 16:28:16

Visszavitted a boltba?

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.14. 19:09:35

Kidobtam... Nem szórakozom ilyenekkel... Mondjuk ha a Seicentóm teteje penészesedett volna annak idején, akkor azzal visszamentem volna... (Van valami helyettesítő szó a "volna" helyett? Nem szeretem egy mondatban kétszer:P)

Anyika 2007.09.14. 19:44:19

Remélem kisfiam már meggyógyultál.Nem szabad ilyen mocskokat venni, igazi citromot kell fogyasztani, nem vészes az ára és ha minden igaz, nincs benne tartósító!!Puszi

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.09.14. 20:11:13

Ez valami undormány! Broáf.

(Egyébként kérdésedre válaszolva: Mondjuk ha a Seicentóm teteje penészesedett volna annak idején, akkor azzal egyből visszakanyarodok az autókereskedésbe...
Na, így lehet kiküszöbölni a 'volna' szó ismétlését. :D :P)

Bonyi Z. · http://piv.pivpiv.dk 2007.09.15. 14:11:52

Fúj! Penészes tetővel még kanyarogtál VOLNA a városban? :D
süti beállítások módosítása