atom

Bekaphatod!=Csao - a Casco felirat újraértelmezése

2007.08.05. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Bekaphatod!=Csao - a Casco felirat újraértelmezése Tovább
Vannak kreatív emberek, akik egy-egy apró cselekedettel (ezesetben pár betű felcserélésével) újat tudnak akotni a meglévőből.

Nem ismerem a Casco-t nem tudom milyenek a kártérítési szokásaik. (mert ugye van egy-két biztosító, amelyek egymilliós kár esetén is képesek azt mondani, hogy: "Itt van négyszázezer. Ebből meg lehet csinálni!" - na jah... Ha az ember autószerelő-fényező-lakatos-villamosságis és esetleg az autóját saját maga gyártja akár sikerülhet is, persze kocsitolvajok is előnyben... Vagy bontóról-bontóra rohangálsz és a végén a Fiat Stilo-d húsz-harminc éves Fiat-alkatrészekkel lesz teli, nem törődve azzal, hogy a kézifékkar kispolskié, a napellenző Chromából, a lengőkarok Tipoból valók, a gyújtáselosztódra meg egy félbevágott kétliteres üveg van drótozva, mert egy Unóból szedted ki, és elrepedt amikor beerőszakoltad.) Tehát visszakanyarodva, nem ismerem a Casco-t, nem tudom milyenek a kártérítési szokásaik, de ha hasonló a fentiekhez, akkor a Csao lehet a rejtett üzenet a Casco feliratban. 'Csao'='bekaphatod'
"Itt van négyszázezer. Ebből meg lehet csinálni! CSAO!"
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr17129115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása