atom

Next - Filmajánló

2007.07.27. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Next - Filmajánló Tovább
Nicholas Cage-nek nagy szüksége volt a Ghost Rider után egy jobb filmszerepre, mely gyorsan eltereli a figyelmet a szellemmotoros megoszlott sikeréről. Én is megnéztem a Ghost Rider-t, de sajnos kicsit mást kaptam, mint amire vártam. Nem volt rossz, de túl jól előzte meg a híre, lehetett volna jobb is. (bár a képregényátiratokat szeretem, így még az is tetszik ami nem jó:P) Tehát Cage következő filmje a Next.
"Cris Johnson (Nicolas Cage) egy hihetetlen (bár kissé korlátozott) szuperképességgel született, ami már hosszú évek óta gyötri őt: két perccel előre látja a jövőt. Sokáig sikeresen titkolta ezt a külvilág elől; még akkor is, mikor arra használta egyedülálló képességét, hogy Las Vegasban bűvészként és kisstílű szerencsejátékosként keresse a kenyerét." (forrás: moziplussz.hu)
Szerintem jó volt, érdekes, kevés volt a csavar, nem sok kivetnivalót hagy maga után. 10-esen 6-8 közé sorolnám, 10est már kap a Tolvajtempó, az Ál/Arc vagy a Fegyvernepper.

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr83124989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása