atom

Felhívás filmkérésre...

2007.07.20. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Felhívás filmkérésre... Tovább

Bingo Bongo - Adriano Celentano

Tisztelt Olvasók! Valakinek megvan-e esetleg ill tudja-e, hogy hol lehetne megszerezni a Bingo Bongo című filmet, aminek főszereplője Adriano Celentano? Ugyanis régi családi kedvenc, mely sajnos az évek alatt elveszett és ma már annyira ügyes egy-két ember e cyberizációs társadalmi rétegben, hogy biztos megleli nekem. Természetesen az online-shopokban én is láttam és, jobbhíjján majd megveszem olaszul vagy nem tudom, de jó lenne, ha valaki megosztaná a világgal (ÉS VELEM), ha otthon lapul nála egy videókazin vagy valamin.

IDŐKÖZBEN BESZEREZVE

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr39118597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati 2007.09.09. 08:43:35

Én is keresem Adriano Celentano filmjeit, így találtam az oldaladra.
Bingo-Bongot csak olaszul láttam listán. A Táncoslábú tisztelendő, Rugantino, Az emigráns és a Nagyon véres szerelmi történet megvan. Az enyveskezű, a Különös pasas és az Ászt tudom, hogy létezik magyar szinkronnal.
Írhatnál, ha többet tudsz. Kati

Lisa_57 2010.07.07. 20:25:02

Sziasztok!

Mostanában találtam rá a blogotokra,és érdeklődni szeretnék,hogy tud-e nekem segíteni valaki Adriano Celentano filmekben.
Keresném a következő 2 filmet a gyerkőceimnek lehetőleg DVD-n:

1)Bingo Bongo
2)Joan Loui

Minden ötletet szívesen fogadok!Lisa
süti beállítások módosítása