atom

Karácsonyi klipp 1989-ből, a szakma akkori sztárjaitól

2007.07.19. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Karácsonyi klipp 1989-ből, a szakma akkori sztárjaitól Tovább

Nemrég írtam Csutkáról, vagyis Csutka "Csóró vagyok" című számáról egy bejegyzést, ami itt olvasható. A hozzászólásokban Bizsutól kaptam az alábbi hozzászólást:
"Csutka most készíti legújabb lemezét,hamarosan megjelenik.Az iwiw-en megtalálhatjátok.Keressétek,írjatok neki.A youtube-on számos videója látható és készűl a weboldala is. Szóval megy a ROCK N ROLL azóta is. Köszi az érdeklődést!:)"
Nem tudom, hogy Bizsu milyen kapcsolatban áll Csutkával, ismerős ill aktív rajongó, de a hozzászólása után már két nappal (hála neki), több videó is felkerült a youtubera, amin megcsodálhatjuk a rendszerváltás környéki magyar pop-rock szakma minden képvidelőjét. Sajnos most nincs a közelemben szakértő, aki meg tudná mondani, hogy ki-kicsoda a sok magyar sztár közül, de ígérem, ha tudom pótlom. Akkoriban még csak a hatodik évemet tapostam és Michael Jackson ill. a 100 Folk Celsius volt nálam a No.1., karácsonykor pedig jobban lekötött az Ausztriából kapott távirányítós autó, mint a seregbe gyűlt szakma éneke...


(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Akiket azért még felismertem: Soltész Rezső, Bodnár Attila, Orbán József, Szikora Robi (és gondolom Csutka is jelen van, ha ezzel a címkével lett ellátva a videó)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr31118559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mókus 2007.07.27. 04:12:29

Marcellina (szaxofonos néni a bekreppelt hajjal kalapban) és még flipper öcsi is ott nyomul, most elsőre ennyit még pluszban
süti beállítások módosítása