atom

Vasárnapra - dallamos ébredés a slágerlistákról és country-s jó reggelt Hendersonville-ből

2007.07.08. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Vasárnapra - dallamos ébredés a slágerlistákról és country-s jó reggelt Hendersonville-ből Tovább
Site-ról Site-ra járok itt hajnalban a gépem előtt és olvasgatok amikor is eszembejut egy Johnny Cash képről a "Sunday morning coming down" című sláger és már nyomom is a ctrl+t és nyitom is az új lapon. Ekkor persze rádöbbenek, hogy miért is ne kezdjük a vasárnap reggelt "vasárnap reggel"-lel? Így máris itt van két szerzemény, az egyik Maroon5 - Sunday Morning című slágere, a másik pedig Johnny Cash már fent említett balladája. Kinek mi tetszik, azt nézi meg. Személy szerint szeretem Johnny Cash balladáit, de az én reggeleimhez közelebb áll Maroon5. Felébredek reggel, bekapcsolom ezt a számot, kissé félhangosan, mert szomszédaim is vannak, majd összeütöm a 3in1 kávémat és a konyhában ülve hallgatom majd meg miközben gőzölög az arcomba a Nescafé... Ezalatt a másfél év alatt már rájöttem, hogy van pozitív varázsa is annak, hogy az ember egyedül él. Szeretem a családom, szeretek otthon lenni, szeretem a lakásom, szeretek itthon lenni...

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)

Természetesen akadtak még vasárnapos számok, de túl sok volt bennük a csinnadratta meg a gitározás és ébredni jobb nyugisan, No Doubt, Sonic Youth, Lazy Sunday és Animal Cannibals nélkül:)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr91111939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása