atom

Savaria Rally és tarajos pöszméte a dzsungelben

2007.06.25. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Savaria Rally és tarajos pöszméte a dzsungelben Tovább
Lezajlott tegnap a rally, megtekintettük a szelestei szakaszban, hogy miképp kell autózni sportszerűen porallergiára való tekintet nélkül. Eleinte még egy kanyar belső ívén tartózkodtunk, fényképezőgéppel, kamerával és egy üveg ásványvízzel, majd a negyedórás szünetet feláldoztuk arra, hogy átrohanjuk a "látványos rész"re, a vasúti felüljáróhoz. Az első kanyarról itt van pár fénykép, amint lesz egy kis hangulatom szerintem összerakom a videókat és azt is felteszem, addig tessék beérni ezekkel.
(nemcsak földfal és növényzet mögötti árokban eltűnő autókat fotóztunk, csak ezek a látványosak, hah...)

A vasúti felüljáróhoz érve először egy tök unalmas szakaszhoz értünk, így megszületett az elhatározás: "Másszunk fel a hídra!" - ezt sikeresen végre is hajtottuk, bár néhol kényelmetlenül éreztük magunkat a derékig érő erdei aljnövényzetben való gázoláskor (a csalántenger hullámain is átverekedtük magunkat, reumánk mostanság nem lesz). Dolph Lundgren 1994-es klasszikusa járt eleinte az eszemben, a Dzsungelháború (Dolphi egy kifogyhatatlan gépfegyverrel megmenti a világot), bizonyos helyeken már hiányoltam a viet-kongok vagy Rambo felbukkanását is.
Ezek után csapatunk átlényegült National Geographic team-mé, akik épp a brazil őserdők mélyére hatolnak be, hogy megörökíthessék természetes élőhelyén a tarajos pöszmétét. Ezen a képen látszik is, amint épp csendben megfigyeljük.
Szóval a hülyeséget kicsit félretéve rájöttünk, hogy a "leglátványosabb rész" a leglátványtalanabb, így elmondhattuk sárdagonya és viszkető csípések után, hogy jövőre maradunk az első szakaszokon. Ím unalom is volt néha a döntéshozás közbeni pillanatokban, percekben, sok időben..
Bár a vonat közel közlekedett, így valamit mégis láttunk:P










Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr47104782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robi 2007.12.27. 11:00:04

jobképeketis lehetne csinálni ezeknél
nekem anyia gondom hogy homájosak a képek amugy jo

Atom · http://atom.blog.hu 2007.12.27. 12:24:07

A képek kicsinyítve vannak, meg szerintem a minőségcsúszka sem 100%-on volt:P Jövőre más helyre megyünk, mert innen nem volt olyan jó... (de legalább az esőtől védve voltunk:D)
süti beállítások módosítása