atom

A gonosz Pierre - Pók-kannibalizmus

2007.06.16. 13:45 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A gonosz Pierre - Pók-kannibalizmus Tovább
Aki nem ismerne eléggé annak elmondom, hogy van egy aprócska hülye szokásom, szeretek elnevezni dolgokat, növényeket, rovarokat, hogy kicsit személyiséggel ruházzam fel őket. Az természetes, hogy az autóimnak mindig adtam nevet (Gerzson, Jürgen, Luigi), de amióta egyedül lakom van egy kis beütésem nevezgetési ügyekben. Az autónál persze Jürgen és Luigi már a nemzetisége után kapta a nevet, de növény és rovartéren franciákkal vettem magam körül. Növényeim: Jeacque, Francois, Jean-Luc (a többit jelenleg még névtelen); rovarok, esetemben persze csak kaszáspókok, mert azok nem bántanak: Lucien, Jean-Michelle (Lucien unokatestvére Marseilles-ből) és Pierre (a nagybácsi). Mielőtt valaki elkönyvelne elmeháborodottnak elmondanám, hogy nem vagyok az:)
Tegnap apró takarítási lázban égtem, így az utolsó porszemig kitakarítottam a lakást (röpke kilenc órámba telt:P) Ezalatt persze pók-hálótlanítási munkafolyamatokat is véghez vittem, mely Pierre-nél vált érdekessé. Pierre volt a legnagyobb pókom, kaszásban is nézve elég ijesztő (sokcenti hosszú lábak), terveztem is, hogy kiköltöztetem, mert nekem is vannak rémülethatáraim. Pár napja fedeztem fel, hogy Pierre családi kannibalizmust követett el, ugyanis valamelyik "unokaöccsét" készségesen elfogyasztotta, ezt megállapítottam abból, hogy egy Lucien/Jean-Michelle méretű pók lógott a hálójából összekötözött lábakkal és kikanalazott vázzal. Pierre-nek mennie kell! Próbáltam a "Szúnyogcsapó3000" segítségével és egy szemöldökcsipesszel kimenteni, de menekült a kuvasz és amikor már elérhetetlen helyekre bújkált meghoztam a döntést. "Porszívót!" - s barátnőm készségesen már nyújtotta is a csövet, Pierre-nek befellegzett. Miután szétnéztem a pókkultúra bugyraiban rá kellett jönnöm, hogy a kaszás, ha éhes nem válogat. (Még az a szerencse, hogy engem nem evett meg, míg aludtam, de lehet, hogy megkóstolt, mert mostanság szeretek a plafonon aludni.) Képeket mellékelnék, de nincs nálam a fényképezőm, mert bátyám épp belga tájakat fényképez vele... (a mákos) A következő bejegyzésemben látható kaszás igen aranyos:D Animált pókokat akarok otthonra!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr7599771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása