atom

Ungarische Ghost Rider - bimm-bumm halálos motorbaleset

2007.06.12. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Ungarische Ghost Rider -  bimm-bumm halálos motorbaleset Tovább
"Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket." (Mózes első könyve a teremtésről)
"Az ember (pontosabban Daimler és Maybach) megteremté a motorkerékpárt 1885-ben, s az lőn egy feketébe öltözött lovag paripája lészen, kit csak Ghost Rider-ként szólítanak. Ez ember száguldván oly dolgokat tesz, hogy azt halandó ember, Isten báránya nem tudván, nem képes. Lelkét az ördög kezébe tette..." (Atom első könyve a motorozásról és Ghost Riderről)
 
Az alábbi videón egy vasárnap esti motoros baleset látható, ami Pécs és Komló közt történt a Mecsekben. A srác (akinek a "motorszemszögéből" látszik a felvétel) feltehetően Ghost Ridernek képzelte magát, de a hülyeség és a tapasztalathiány egy másik (vétlen) motoros halálát okozta. Nem szeretném megtapasztalni semmilyen közlekedési eszközben, hogy milyen amikor belémrongyol frontálisan 107km/h-val a "magyar szellem".
(Mint azt felfedeztem valamiért ismét kibabrált velem a technika, így szinte egy gépen sem indul el ez a videó. Kattints ide! Ez arra az oldalra visz, ahol láthatod, vagy nézd meg az MTV-s riportot!)
  (Valahogy egyre többször érzem mostanában azt, hogy előnyömre vált az a cselekedetem, amikor eladtam a Honda "seggrakétámat" és autót vettem helyette.)
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr2197077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey · http://pankeey.cn 2007.06.12. 09:53:18

erre vala mondas: 'aki huje, dogoljon meg' avagy a kellemesebb, miszerint 'mind huje, aki nem normalis' .
de ezekben termeszetesen mindig az az elszomorito teny, hogy tobbnyire a vetlen kerul ki vesztesen.

jotanacs az ilyeneknek: 'mennyetek ki a pusztara hupakolni'!

tovabbi szep balesetmentes napot.
süti beállítások módosítása