atom

*megjegyzés* - már megint lemaradtam

2011.09.21. 00:32 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - már megint lemaradtam Tovább

Az utóbbi időben egész jól tudtam tartani a napi blogírást, s már-már örülni is kezdtem, erre itt van kedd/szerda éjjel, és még nincs hétfőre sem írásom. No mindegy, ezzel már meg is oldottam kényszerem, és egy bejegyzéssel közelebb vagyok a kívánthoz. Majd úgyis lesz az életemnek olyan szakasza a jövőben, hogy kicsit hanyagolódom. Ki tudja milyen munkahelyem lesz, stb.

Most mindenféle ügyes-bajos dolgokkal loptam el magamtól az időt, így tőletek is. Talán holnap megírom, amit szándékoztam. Azt már tudom, hogy csütörtökre mi lesz, de a többi még homály eléggé, köd ül az agyamon:P Amennyire ráérek mostanság, annyira sok dolgom is akad. No de most ezt a bejegyzést befejezem, mert már fél 1 van, és lassan aludni kell, mert ásítozom, a rögzített ébredési időm pedig 7:30, így már csak hét órám van kipihenni az előző 17-et. És felkészülni a következő 16-17re. Hamar mennek a napok, mostanság azt vettem észre, de ez már egy másik bejegyzés lenne...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr73242430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása