atom

Mondatokban

2011.07.18. 16:38 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Barchobázás közben: Banán alakú? - kérdi Timi Hanzstól, aki feleli, hogy nem. Ugye mi fiúk nem arra gondolunk, amire a lányok:P Később még Timi megkérdezte: Matematikai formára hasonlít? - na ja. A megoldás amúgy egy lámpa volt, trombita alakú/alapú lámpa.

Kávézóban: Milyen színű? - kérdi Bonyi, mire Karesz: Valószínű.

Auchan áruház mellett elautózva: Nézd! Madaras Tesco!

Autóban: Nektek is pont most kell átmenni a zebrán!? - hangzik el többször lassítások közben, majd egy másik zebránál ahol két formás, barna csajszi várakozott: Ó kisangyalom! Menjetek csak! Hmm...

Színpad közelében: Na srácok, gyertek együnk valamit! - hangzik el, de senki sem mozdul, csak mereven bámul ugyanabba az irányba. - Mit néztek annyira? Óóóó! Én sem vagyok annyira éhes, még várhatunk egy kicsit. - hangzott el és fókuszált immáron 3 ember tekintete ugyanazon nő fenekére.

Facebookon: Nem megerősített információk szerint a Heineken Balaton Sound fesztivál után egy sms érkezett Chuck Norristól, mely így szólt: "David Guetta: hogy érted azt, hogy 'World is mine'?" :)

Balatonban: Még sétáljunk itt egy kicsit, mert nagyon hideg. - beszéltük meg Busával, térdig érő vízben, majd a következő pillanatban Marci üvölt oldalt: Sááááááá! - és hasast ugorva beterít minket a víz. A fröcskölést sosem ússza meg az ember, jobb hamar átesni az első mártózáson:P

Balatonban: Az előző szituációt megelőző másodpercekben a parton: Ott az Atom a vízben! Nincs melegük, még nem mentek le a víz alá, szárazok. - Haha! Nem sokáig! - tette hozzá Marci majd elindult felénk.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr663077405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mejaa 2011.07.21. 13:09:55

én sem egy banánra gondoltam, amikor ezt kérdeztem, elhiheted.. :D

bnyhdz 2011.07.22. 01:01:14

pont ez az, hogy mi tényleg a banánra gondoltunk... :D
süti beállítások módosítása