atom

Osztott képernyő: két élet, két ember, egy végzet - Split screen

2011.07.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Osztott képernyő: két élet, két ember, egy végzet - Split screen Tovább

Emlékeztek még a Signs (Jelek (nem a film)...) című történetre, ami régebben végigrohant a neten? Még írtam is róla, vagyis bejegyeztem. Aki nem érti miről beszélek, pótolja! Találtam egy hasonló gyöngyszemet, ami legalább annyira jó történet, legalább annyira kreatív, legalább annyira annyira annyira, de annyira tetszik most ez:)

Félrecsapva csillámpónis kislányos, ágyon hason fekve képzeletben barátnője fotója mellé szívecskéket rajzolgatós hangulatom (amit a SIGNS újbóli megnézése okozott) azért áltátom, hogy ez a kisfilm az alapötlet miatt tetszik. Míg a Signs kisfilmet a sztori miatt imádtam nagyon, meg az egésznek a hangulata miatt, addig ennek a videónak a megoldásait imádom. Amellett, hogy rövid, és hatásos, életszagú képeket válogattak össze. Szerintem szeretni fogjátok:)

Naugyehogy?! Nem? De. Pont.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr183068050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása