atom

Mondatokban

2011.05.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Klubban: Néha, amikor elrontom a sminkem rögtön arra gondolok, hogy CTRL+Z és milyen jó lenne, ha ez működne, mint Photoshopban. - mondja Bori, mire Bonyi: Nekem minden reggel kékhalállal indul a napom. - Én csökkentett módban vagyok reggel, az első kávémig. - teszem hozzá, mire Bonyi: Én csökkentett módban élek!

Telefonban: ... és tojásos rántottát csinált és... - Álljunk meg egy szóra! - szakítom félbe a másik felet - Lenne egy kérdésem az imént elhangzottakkal kapcsolatban. Azt mondtad tojásos rántotta. No de milyen az a rántotta, ami nem tojásos? Merthogy ugye abból készül, és a "tojásos" jelző azt engedi feltételezni, hogy van olyan is, ami nem az. - Grrrr! Húúú! Cseszd meg! Tojásrántotta! - Na azért. Folytathatod:)

Szerkesztőségben: A Kondást dicsérik. - mondja Bonyi egy debreceni focis hír kapcsán, ugyanis az ottani edzőt Kondásnak hívják, majd én hozzáteszem: Tehát akkor a kondás jól terelgeti a gyepen a disznókat.

Felcserélésben: Igen, igen, egy köhően csomognak körülöttem... ... vagyis egy csomóan köhögnek körülöttem:P - mondom tovább mondandóm, némi javítás után.

Pultnál: Lerobotoztál? - kérdi Vámpír miután Bonyi rendelt, mire Bonyi: Miért? - Hát azért, mert gépi sört kértél és én csapolom, így lerobotoztál. - mondja Vámpír, majd Bonyi Heuréka-csillogással a szemében így szól: Droidsör!

Beszélgetésben: Akkora az a lépcsőház, mint egy futballpálya. - mondja Kata, majd hozzáteszi: És sötét, nincs egy ablak sem. - mire Bonyi: Egy futballpályára nem is kell ablak!

Szerkesztőségben: A gyerekvállalás jobb munkavállalóvá nevel! - mondja kollégám egy hírt olvasva, majd sorra vesz mindenkit gyerekügyben a szerkesztők közül, s engem is, mire én: Azt reméled, hogy nekem is lesz majd gyerekem. Tehát rossz munkavállalónak tartasz? - Nem. Csak ettől jobb leszel. Bonyira is ráférne egy gyerek. - Neki hármasikrek kellenek! - Na persze, hajnali kettőre kellene állítania az ébresztőt, hogy fél 8ra képben legyen. - Neki nem lenne jó három, mert tuti elhagyná valamelyiket. - Hát pont ezért kellene, hogy legyen tartalék.

Tévében: Az atom a világegyetem elsődleges építőeleme. - mondják a National Geographic Channel egyik műsorában, én meg örültem, hogy ha csak becenevemmel is, de ilyen fontosnak érezhetem magam.

Rossmanban: sehr gut! - Húúúúúúúú!

Felcserélésben: Ott van a kulcson az asztal! ... - némi szünet után, amikor másodszor is elmondtam észrevettem a cserét és persze fordítottam:P

Klubban: Mire jó az a fehér lap? - kérdi Bori a vakura nézve Bonyit. - Derít. - mondja Bonyi, mire én: Jókedvre! - majd magam felé tartva vigyorogni kezdtem, persze ők nem értékelték a poént.

Mozi után: Kezdesz olyan lenni, mint a Bonyhádi! Ez nem jó! Túl sokat vagytok együtt! - mondja Hanzs egy poénom után. Ez gyanús már, mivel Bonyi majdnem nem adott egy pacsit az egyik poénomra, fárasztónak ítélte. Azért érzitek ebben az iróniát nem?

Lefekvés előtt: Hehe. - kb. ennyivel kommentáltam a helyzetet, a National Geographic-on ment egy műsor, épp lefeküdni készültem, csak monoton szöveg, semmi zene. Amikor elkezdtem igazgatni a takarómat (hanyatt fekve, két kézzel a takaró csücskeit markolva, lábammal pedig forgatva-rugdalva eligazítva a huzatban a takarót), megszólalt valami ír kocsmazene. Pontosan addig szólt a zene, amíg a takarót igazítottam, mintha az élet ezt az aláfestőzenét rendelte volna aznap tevékenységemhez. Hehe. Jó véletlen volt:)

Stand up comedyben: Új alaptörvényünk van, Orbán Viktor hozta le a kőtáblákat a Gellért-hegyről. - Kaptam egy szakácskönyvet, "Gyors szárnyas ételek" - elgondolkodtam, hogy mi a franc ez, sasból készül a rántott-comb?

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr392872623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása