atom

Óriásbuborékok

2011.05.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Óriásbuborékok Tovább

Annak idején nagy csodálattal és büszkén készítettem óriási buborékokat mosogatószeres vízzel és egy általam fabrikált dróthurokkal. Aztán láttam ilyet a cirkuszban is, a porondon sorra készültek a hatalmas buborékalagutak és nagyméretű törékeny gömbök. Szeretem a buborékokat. Legutóbb talán úgy játszottam velük, hogy füsttel fújtam fel. Aztán tegnap belebotlottam ebbe a videóba...

Teljesen átértékeltem a tetszési-élményeket. Ekkora, ilyen szabálytalan formájú buborékokat még nem láttam, az meg már csak hab a tortán, hogy lassított a felvétel. Nagyon tetszik. Mind zeneileg, mind képileg. Elgondolkodtam, hogy vajon mi ennek a technikája. Milyen zsínórokkal és szerrel dolgozik emberünk. Persze nem jöttem rá, mert azzal voltam elfoglalva, hogy ültem a gép előtt, újranéztem a felvételt és mondtam: Váááóóóóóó!

 

 

Bugy-bugy. Fújok is egy hagyományosat:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr402872636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mejaa 2011.05.04. 15:06:47

gyönyörűséges <3
süti beállítások módosítása