atom

Mondatokban

2011.03.06. 12:42 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Annak idején, amikor kiderült, hogy Metro(1) épül Szombathelyen, akkor én teljesen meglepődtem: Ne bazz?! Metró(2) Szombathelyen?
1. mint áruház - 2. mint jármű

Fogadáson: Mindenki bemutatkozott egy zenésznek (ismerem, csak nem ugrik be ki is ő), szóval bemutatkozás volt, név+hangszert mondva, majd amikor én következtem: Atom, Canon. - Ő a fotósunk. - mondják, mire a zenész: Az is egy jó hangszer, tudni kell rajta játszani! - Az Atom tud. - jegyezte meg valaki. Nekem meg dagadt a mellkasom:)

Kommentben: Szerintem ilyen kutyák csakis a kutyafán [arboris canis bodricus], illetve pongyola nyelvhasználatban az ebrúdon teremhetnek. :) - írta Orinoco Flow a kutyavásáros bejegyzéshez:)

Backstage-ben: Na gyerekek, hol tartottunk az előző órán? Ki tudja? - mondja A hülyéskedve egy táblaszerű felület előtt nekünk, mire az egyik srác feláll és gyerekesen így szól: A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. - erre A: Jól van, ügyes vagy, de ezt el tudod mondani fordítva is? - erre Gy feláll: Én igen! - majd hátat fordít nekünk és elmondja ugyanezt:P

Svédasztalnál: Szedjél nekem egy kis salátát. - mondja nekem Kispál András a svédasztalnál, én meg zavaromban azt sem tudtam, hogy mi van. Furcsa olyan emberekkel találkozni, akiket piedesztálra emelsz...

Buszban: Meleg van, mint az Atom. - mondja Gyuri, mire én: Azért nincs barátnőm, mert sokat dolgozom és nem azért, mert meleg vagyok. - Gy elgondolkodik, majd röhög. Legközelebb, amikor megkérdezték a srácok, hogy miért van nekem rózsaszín karszalagom (sajtós belépő a Fonogramra), akkor Gy ismét csak röhögött:P Na most már értem, hogy miért nem tetszett annyira Bonyinak, amikor egy-két napig hasonlóképp szekáltuk.

Autóban: Havas úton 90-el megy a kisbusz. Marci előreszól: Told neki, csak arra vigyázz, hogy meg ne csússzon!

Társaságban: Bonyi B+! - hangzott el többször és ebben benne van, hogy a héten is hozta a formáját a srác:P

Kávézóban: Volt egy ki nem mondott mondat a héten a Freiben: Jó a hajad, csak nehéz koncentrálni rá. - ezalatt ugye az értendő, hogy az új frizurától pár arasznyival lejjebb egy szép dekoltázs vonta el a figyelmem:P - mondjuk Bonyinak említettem, és megerősített, hogy igazam van:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr442713989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2011.03.06. 20:42:02

És kapott salátát az úr?:D

elvanagyerekhajatszik 2011.03.06. 21:23:14

Autóban: Havas úton 90-el megy a kisbusz. Marci előreszól <-- egy kicsit zavaros..
süti beállítások módosítása