atom

Gyümölcsök meg az éthordó - Vad Fruttik + Lunchbox-koncert

2011.02.23. 10:50 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Gyümölcsök meg az éthordó - Vad Fruttik + Lunchbox-koncert Tovább

A múlt pénteken Körmenden voltam fotózni, ahol Vad Fruttik és Lunchbox-koncert volt. (Ejj ez a kötőjel. Bonyi hívta rá fel a figyelmem, hogy az együttes neve és a koncert szó közé kötőjelet kell tenni, mert nyelvtanilag úgy helyes. Mivel anyukája nyelvtantanár volt, ezért ezt nem kérdőjeleztem meg. Most szoktatom magam...) Szóval koncerteken jártam, ahol sok-sok képet készítettem, állót és mozgót egyaránt:) A Lunchbox-koncert képeiért katt a fotóra!

A Lunchbox egy szombathelyi banda, négy fiatalból tevődik össze, fotóztuk már őket párszor, jó gyerekek, és a zenéjükkel sincs gubanc. Saját számaikat már-már kívülről tudom, pedig még csak 4-5 koncerten voltam idáig, most egy feldolgozást rögzítettem, méghozzá a Lady Gaga, Poker Face című számét. Régebben a Csavard fel a szőnyeget örökzöldet tolták a srácok, de a trendek változnak, így hallottunk egy-két más betétet is már a Gaga mellett (például volt egy kis Barbra Streisand is:P)

Utánuk a Vad Fruttik következtek, akikről talán nem kell sokat írnom, hiszen a Sárga zsiguli és a Kicsit minden lassabb elterjedése óta már elég sokan ismerik őket. A Vad Fruttik-koncert képeiért katt a fotóra!

A koncerten a Lehetek én is című számukat vettem fel, pedig a Limonádét akartam, mert az nagyon jó!!!, csak lemaradtam róla, túl hamar került a lejátszási listába és nem tudtam felkészülni rá. Majd legközelebb!:P

Na szóval jó volt az egész este, legközelebb Ocho Macho koncertre megyek, aztán lesz egy csomó más is márciusban. Ha csak a helyi felhozatalt említem: Belga, Csík zenekar, Depresszió, Orosz Zoltán, miegymás...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr552681974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2011.02.28. 13:18:25

itt is nagyon jó koncertet adtak a srácok. kifejezetten tetszetős lett a Sárga zsiguli áthangszerelve :-) az új számok élőben igen kiválóan szólnak!
süti beállítások módosítása