atom

A Mecseki sétányok a Legelőre visznek - 30Y, PUF

2011.01.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A Mecseki sétányok a Legelőre visznek - 30Y, PUF Tovább

A hétvégén minden egyéb személyes dolgom mellett természetesen megint relatíve sokat dolgoztam este. Pénteken 30Y koncerten voltam Körmenden, s mivel az új lemezüket népszerűsítő turnésorozatról van szó, ezért sok, számomra új dalt hallottam a bandától.

Persze a régi darabok is ugyanúgy elhangzottak, mint az újabbak, volt Pécsi tánctanár, Felhő, Bogózd ki és a nagy kedvenc, a Sötét van is. Annyira nem vagyok nagy rajongójuk, hogy minden számot kedveljek, de annyira eléggé, hogy jól érezzem magam a koncertjükön:) Az új albumról az első kedvenc/szeretett számom a Mecseki sétányok - fel is vettem:)

Szombaton Megagálán voltam (igen, megasztáros fellépőkről van szó) - annyira nem jött be a híres dalok éneklése (mert ugye az utolsó szériából kifutottak még javában a slágeríráson dolgoznak, nincs saját hanganyaguk) szóval ment a sor, Tóth Vera és Caramel legalább azt nyomta a finishben, amire számítottam, saját dalokkal, elvarázsolva a közönséget (nem engem, hanem a közönséget!). Képek itt.

 

A Megagála alatt elugrottam a műjégpályára egy jégkorong-mérkőzésre, avagy jéghokimeccsre. Ez jó volt, életemben először láttam ilyet, első percekben a felszereléseket néztem, a további tíz percben pedig próbáltam felfogni, hogy mit is csinálnak a játékosok a pályán. Képek itt.

Aztán az est végére még elrongyoltam a Végállomás Klubba, a Pál Utcai Fiúk koncertre, s ott jöttem rá igazán, hogy bár sosem hallgattam aktívan, nincs egy albumom se tőlük, de az évek során felszedtem jó pár PUF slágert:) Képek itt.

Az egyik legismertebb daluk a Bál, ezt felvettem, itt látható, én annyira nem kedvelem, mert ezt túl sokat hallottam annak ellenére, hogy nem akartam (kollégium). Aztán felcsendült a Csak úgy csinál (amit szintén sokszor hallottam az évek során, de élőben Lecsó annyi mindent belevitt, hogy mostantól bírom ezt a számot). Kedvenceim közt szerepel még a Gólya és az MR2 lejátszási listájáról is jól ismert Legelő című dal, ím ilyen volt:

Mozgalmas hétvége volt, belefért még egy kis magánélet is (evés, alvás, kávézás, rendrakás), már várom is a következőt:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr202591135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása