atom

5 kép a telefonból - 11

2010.12.09. 11:45 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
5 kép a telefonból - 11 Tovább

Mivel egy ideje már behavazódtunk, itt volt az ideje, hogy lecseréljem a blog fejlécképét télire (CTRL+F5 ha még a nyárit látnád) és már aktuális volt, hogy összeszedjem az első havas pakkot a telefonból. A múlt héten használtam kicsit a masinát otthon az udvaron, van havas-pulis képem is, de azt majd máskor. Elsőre itt ez a három törpesipkás lámpa:)

Folytatnám egy jégcsapos bicikliüléssel, amelyre ráülve hamar felfáznánk. Persze most nem használja senki, öcsém meg szív majd, hogy hagyta a bringáját a ház mellett szétjegesedni.

Fenyőfa - az tök jó, hogy amikor Kissomlyóra költöztünk, ez a fa alig volt magasabb nálam (vagy talán nem is), most meg ennyire gigászi.

Visszakanyarodva a biciklihez: az idei tél a spanyolokat sem kíméli.

És végül a bogyós-bokor. Nem tudom, hogy mi ez a növény, sosem jegyeztem meg a nevét, pedig sokszor hallottam már. Sebaj, vannak infók, amik csak átszaladnak az ember agyán és nincs idejük megkapaszkodni egy memóriaidegben sem.

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr422504042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.12.09. 23:39:59

Hű de jó képeket készítettél! Marcus és a bicikli...... A szánkó is az udvar közepén, pedig már elolvadt a hó. A bokor neve, ha jól tudom kecskerágó. Vicces.... ezek szerint nem szabad mellé kötni a kecskét, mert nem a kecske rágja le a bokrot, hanem fordítva. :)

ditlzon 2010.12.17. 14:52:06

az utolsó kép pont jó is lenne karácsonyi üdvözlőlapnak (idén megint rám maradt a céges lapmizéria...) 1 kg mézeskalácsot adok érte ;-) ez már jó csereapal, nem? (sűrűnpislog) :-)

Atom · http://atom.blog.hu 2010.12.17. 15:32:49

@ditlzon: Áll az alku!:) Átküldöm:) Majd kérnék egy e-mailcímet a sickboy kukac citromail pont hu-ra:)

ditlzon 2010.12.18. 12:32:27

@Atom: várom, várom! :-) (a mézes meg sül :-P)
süti beállítások módosítása