atom

*megjegyzés* - már megint

2010.06.21. 15:14 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
*megjegyzés* - már megint Tovább

Mostanában elég gyakran csúsznak át a bejegyzéseim délutánra, ennek csupán annyi az oka, hogy este már fáradt vagyok megírni, vagy nem szeretnék régi önmagamra hasonlítva a billentyűzetre dőlve aludni, hogy utána egy komlpett klaviatúra lenyomattal arcomon ébredjek.

Ma is elcsúsztam időben, pedig hajnali kettőkor még javában a billentyűzetet püfföltem, a rossz idő ellenére sok program volt ezen a hétvégén, akad mit feldogozni. Most is épp videót vágok, s mivel nem szeretnék csak úgy félig-meddig kész anyagot ide biggyeszteni, így ama fantasztikus megoldás mellett döntöttem, hogy megjegyzést írok, ami tudvalevő, hogy személyesíti kicsit a blogot, viszont ilyen esetekben csak menekülési útvonalat nyújt a kényszer elöl, amit magam állítottam régebben: minden napra egy bejegyzés. - ha ezt nem tartanám, akkor simán tudnék mondani rengeteg alkalmat, amikor elhagytam volna az írást (mint ahogy ma is). Előző héten legalább kétszer hagytam volna ki a blogolást, de inkább háromszor. Szóval kell ez az ösztönzés, kell ez a szabály, ez a kötelességtudat, mert néha ellustulnék. S nem akarok úgy járni, mint az egyik első próbablogomnál - úgy elmaradt az egész, s csak hetente-kéthetente frissült.

Hogy ez nem is annyira szabad, ez már feladat, s nem laza gondolatszellőztetés? - dehogy is. Csak tudjtátok, ha már sok-sok ember napi rutinjának része vagyok, ha már megszoktam, hogy mindig van valami új, ha már megszoktam, hogy "naplót" írok, akkor már nem fogom elcseszni olyan hülyeségekkel, hogy nem írom meg, mert túl sokat dolgozom. Pár dolog már ráment az utóbbi időben munkaholista életvitelemre, legalább a blog ne szenvedje kárát:P

Nah. Kiszellőztettem a búrám, vonulok (kattintok) vissza a másik ablakhoz, folytatom a feldolgozást...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92098190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.06.21. 15:36:04

át tudom érezni a dolgot, most kezdtem el egy blogot de már úgy érzem néha h nem lesz meg a napi bejegyzés. mondjuk velem nem is történik annyi dolog mint veled, de majd meglátjuk

-Ani- 2010.06.21. 17:32:44

Most agyalok én is az enyémen, még nem tudom...:D

Latz von W. 2010.06.21. 18:50:48

Valakiben legalább megvan a kellő motiváció, hogy mindig frissítsen, belőlem sajnos hol kiveszik, hol feléled... :D

Törzsvendég:-) 2010.06.22. 06:38:23

Köszi a bejegyzést,nekem is "napi rutin" vagy.:-)És ha nincs bejegyzés akkor már azon mélázok,na mi van, miért nem írt valamit?:-)
süti beállítások módosítása