atom

Levegőben ülő ember - hogyan csinálja a KLM-es fickó? - kinzó rejtély

2010.05.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Levegőben ülő ember - hogyan csinálja a KLM-es fickó? - kinzó rejtély Tovább

Nem szokásom 'rögtön lopni', ha valami nagyon megtetszik egy blogon, azt nem szoktam egyből átvenni, de most másképp van. Csacsee blogon fedeztem fel hajnali egykor eme reklámot, ami a KLM Economy Comfortot kampányolja. Ez mindeddig rendben is van, meg az is, hogy a kisfilmben szereplő csóka valami trükkös szerkezeten ül. Vagy mégsem? Vagy mégis? És ilyenkor jön a szokásos összevont szemöldök a gyűrődő homlok árnyékában és egy halk: Mi van?!

Elgondolkodtatott ez a videó, mert némileg elbizonytalanodtam azon, hogy miképp is ül ott ez a figura. Azt szinte biztosra veszem (főképp a nagy mozdulatlanság miatt), hogy valami fém váz mehet be lábnál, amin van egy ülőrész és egy háttámla, hiszen emberünknek durva hasizom kellene eme mutatványhoz.

Szóval ez mind összeállt a fejemben, de valahogy mégsem, és ilyenkor egy hajnali egykor látott rövid videó kinzó rejtéllyé avanzsál, hiszen nem tudom, hogy mi a módszer... Ahhoz már álmos és lusta vagyok, hogy rákeressek, fordítgassak, inkább mondjátok meg ti, hogy vajon mi lehet a trükk. Érdekel...

 

 

Bocs Hanzs, hogy íly hamar lenyúltam, de nem bírtam ki:P

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr831980528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2010.05.07. 13:00:05

hatulrol ugynez ki ul valamin, remelem faj (neki) ... :)

Foo 2010.05.07. 15:52:51

igen támasztó rendszer! a cipője rögzítve a talapzathoz, ahhoz pedig csatolva van egy a nadrágjában futó maszek támasztó fel az ülepe alatt, fel egészen a háta közepéig az inge alatt. mindenhol alaposan elbújtatva természetesen...
még akkor beültették ebbe a micsodába amikor zárva volt a reptér, vagy eleve úgy tolták be oda. :)

Foo 2010.05.07. 16:00:40

jah és ez a faszi: www.ramana.nl/site_english/ csinálta a promót a klm-nek...

-Ani- 2010.05.08. 18:39:42

Szerintem akkor is fárasztó lehet, és igényel izmokat rendesen. :)
süti beállítások módosítása