atom

UFO-anyahajó? Űrhajó? Ennél egyszerűbb... - Mi van a képen?

2010.03.18. 11:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
UFO-anyahajó? Űrhajó? Ennél egyszerűbb... - Mi van a képen? Tovább

Tegnap botlottam bele egy linkbe, már azt sem tudom, hogy merre. A linkelt oldalon különféle vicces vagy érdekes Google Maps képek voltak, amiket a Google Street View rendszerhez fotózott le a kamerás autó.

Az alábbi képrészlet szerintetek mit ábrázol? Annyi kivehető a fotón, hogy hatalmas és az égen van. Netán egy UFO-anyahajó? Vagy valami katonai cucc lehet? Vagy csak egy optikai csalódás?


Nos a magyarázat leginkább az utolsó feltételezésre hajaz, hiszen elég becsapós a kép. Egy fogó került a kamera látómezejébe valahogy s az pedig bekerült a rendszerbe:P Nem hinném, hogy bárki építene hatalmas fogó alakú űrhajót vagy repülő tárgyat:P

A fogót ide kattintva megtekinthetitek eredeti környezetében, az utcán forgolódva (várjatok kicsit, hogy betöltsön).

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr981849137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2010.03.18. 13:48:58

Akkor lehet, hogy nem is meteorit volt két hete, csak az ehhez való bazinagy villanykörte szállt el?

-Ani- 2010.03.18. 15:39:18

Kombinált fogó, ami annyit jelent, hogy egyben űrhajó is. Azért ilyen forma, mert hadicsel, jót röhögnek az ufók, hogy azt hitted, hogy egy fogó került a kamera látómezejébe.:)))))))

BlAdE 2010.03.19. 21:48:50

hogy találtad ezt én arra lennék kiváncsi :D

Atom · http://atom.blog.hu 2010.03.22. 11:52:02

@BlAdE: Épp egy óriási fogót kerestem az égen, amikor feltűnt:P Na jó nem is, valami weboldal huszonötödik ajánlóját át futottam bele a fogó linkjébe:P
süti beállítások módosítása