atom

A ganja meg a smiley a forgalomban: felmatricázott közlekedési lámpák

2010.02.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
A ganja meg a smiley a forgalomban: felmatricázott közlekedési lámpák Tovább

Taki azzal hìvott szerdàn reggel,hogy menjek ki a vàrosba lefotòzni egy közlekedèsi làmpàt. Hogy mièrt? azèrt, mert le volt ragasztva különfèle mòdon. Kaptam is a gèpem, amikor volt 5 szabad percem s kimentem a smiley-hoz meg a ganjàhoz.

A Zrìnyi ès a Hunyadi ùt kereszteződèsèben làthatòak a làmpaművek, egyszerű technika, csupàn egy előre legyàrtott matricàt kellett kivinniük a sràcoknak.

Volt aki rögtön azt mondta, hogy rongàlàs, veszèlyeztetès... Ùgy vèlem, hogy egy fòlia, amit kèzzel, könnyedén le lehet szedni az nem rongál, egy fólia, ami nem takarja el a lámpa fényét, s megmosolyogtatja az autósokat, az nem veszélyes. A smiley meg olyan, mintha simlédere lenne:P

Ötletes, kreatív, nekem tetszett, bár hiányoltam a pirosról is valamit. Mondjuk egy szív vagy valami elfért volna rajta...

Még fotók itt.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr801787621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2010.02.25. 20:05:03

Szerintem figyelemfelkeltőbbek, mint a hagyományos társaik! Miért ne?! :D Végre egy kis változatosság a lámpáknak is! ;)

Avantgarde Petyka · http://budapestavantgarde.blog.hu/ 2010.11.01. 14:12:18

Na így tuti benézik az autósok a zöldet. :D Amúgy nagyszerű és ötletes!!
süti beállítások módosítása