atom

Anti a Guitar Hero új száma - interjú

2010.01.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Anti a Guitar Hero új száma - interjú Tovább

Egyszer már elmélkedtem arról, hogy a Csillagok sorra születnek, kiégnek. Az egyik, a neten kicsit 'felkapottabb', selejtezőn kiesett előadó, Tamás Antal volt az, aki kiállt egy gitárral és 'emlékezetes' előadással lepte meg a zsűrit.

"A produkció után Antalt új magyar gitárhősként kezdték emlegetni az internetes fórumokon, de vannak olyanok is, aki azt írják, hogy ilyen disszonáns hamis hangokat még nem hallottak gitárból." - írja kollégám az Antival készített interjúban. Erre Anti imigyen felelt: "Lehetne sokkal jobb, de rosszabb is, amit csinálok. Az tény, hogy az énekhangom hagy kívánnivalót maga után. A gitározás alapjait magam sajátítottam el, úgy érzem, folyamatosan fejlődök." - nos itt mondták többen is ismerőseim közül, hogy a fejlődés ezen szakaszában még nem kellett volna bemutatkozni a nagyközönség előtt. Egyesek "szar"-nak titulálják, mások elfogadják: "ez is egy műfaj", de vannak olyanok is, akik rajonganak érte. Mint tudjuk Polgár Jenőnek és Szalacsinak is volt/van rajongótábora.

Az internet és a videómegosztók korában az Antitálentumok sorra születnek, ezen nem kell csodálkozni. Mi is alátettünk egy lapáttal, megkerestük a közelben lakó gitárhőst, hogy mi újság, hol tart most debütálása óta. A kőszegi asztalos pedig örül a mini-népszerűségnek, az egy-egy félórás fellépéseinek, ahol az emberek a "Titkok"-at kérik egymás után háromszor is. S bár egy CD-t el tud képzelni, reálisan mégsem ebben látja jövőjét. Egyébként gondoltátok volna, hogy a gitárhős 50 éves?

Végezetül pedig az egyik kommentben írja valaki: "van igény erre is". Van, így be is illesztem ide Antal egyik új szerzeményét, a "Simogat a napsugár" című dalt.

 

A teljes cikkben látható egy videóinterjú is, amiből jobban megismerheti (aki szeretné) a gitárhőst, és még a "Titkok" - című dal is hallható egészében, néhol inkább szocioriport, de a gitárhangok mindig kibillentenek az egyensúlyból.

A teljes interjú videóval, Titkokkal, fotókkal itt olvasható.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr921703171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.01.27. 19:52:22

Hű! De rossz volt neked! :)))
süti beállítások módosítása