atom

A visszatekert világ

2009.11.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
A visszatekert világ Tovább

Kaptam egy linket, hogy dobjak be egy reklámot a videó-rovatba. A kisfilm az Orange szolgáltató, digitális tévéjét, annak is visszatekerhetőségét hivatott reklámozni. Amikor megnéztem, a zene és a képi összhang végül nagyot ütött, rögvest megnéztem még kétszer. Nagyon jól el lett találva, nem hiába söpört be számos díjat különféle fesztiválokon.

 

 

A reklámot Goá-ban, azon belül is Assonora városában forgatták. Kedvencem a taxis sajnáló tekintete 0:09-nél, a visszafelé futó-kiabáló india 0:26-nál és 1:19-nél az, amikor a fuxos söprögető embernek leesik, hogy mi van. Nagyon tetszik és szeretem, ha egy reklám nem csak eladni próbál, nem csak az arcomba tolja villogva, hogy: VEDD ÉS VIDD!, hanem képes egy kicsit humoros, kreatív lenni.

Nem tudom, hogy próbálta-e már valaki ezt a módját a "visszatekerésnek", óriási ötlet volt...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr381516913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.11.11. 07:39:15

Klassz volt,nekem a borbély tetszett a legjobban ahogy visszakarja rakni a hajat.:-)"Hmmm,hogyan fordíthatnám vissza az időt,vagy de szeretnám visszaforgatni az időt úgy kb 10 évvel vagy 20 évvel).Kb. 2 héttel ezelőtt a melóhelyen dumáltam a kazánellenőrző sráccal ,és valahogy nosztalgiáztam neki,errő Ő ,nem vagy te normális,hogy nosztalgiázol a jövőre kell gondolni.Ehh mondom neki én szeretek,néha rámtör és jó érzés..(Nem is gondoltam,hogy van olyan aki utál nosztalgiázni:-)

-Ani- 2009.11.11. 11:12:37

De jó lenne néha visszaforgatni az idő kerekét! Sok minden talán egy kicsit másképp történne a világban. Ha valamit elrontunk, és rádöbbenünk, sajnos már késő. De egy kis visszaforgatással korrigálhatnánk rajta.

Hajnal Pappa 2009.11.11. 11:30:24

a fodrászt vártam, hogy mit csinál! Tökjó!

bnyhdz 2009.11.11. 18:04:18

@-Ani-: Pillangó hatás - hatalmas film, csak ajánlani tudom. Péntek este amúgy a Viasaton meg is lehet majd nézni... :)
süti beállítások módosítása