atom

bmw kontra audi kontra subaru kontra bentley

2009.10.31. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
bmw kontra audi kontra subaru kontra bentley Tovább

Számos reklám készült már, amelyben a nagy autógyárak egymásnak üzengetnek, meg sem tudom mondani, hogy hányszor láttam versus reklámokat. Van több kedvencem is, régiek s újak egyaránt, de egy nemrégiben talált képsorozattól viszont teljesen kikészültem. Egy négy résztvevős reklámeset, amikor is egymásra kontráztak sorra a márkák. Az Audi és a BMW már többször piszkálgatta egymást, ez is így kezdődött.

Először a BMW készíttette el reklámját, amiben gratulált az Audinak, hogy Dél-Afrikában az év autója lett. S persze utána hozzáfűzi, hogy a BMW 2006-ban a világ év-autója lett. Ím:

Erre jött az Audi válaszüzenete, hogy gratulál a BMW győzelméhez az Audi, akik 6 egymást követő alkalommal nyerték meg a Le mans-i versenyeket.

Itt már a Subaru is beszállt, aki gratulál a fenti két cég eredményeihez, de hát az év motorja van mégis abban a tütüben.

És az egész csatározást megpecsételi a Bentley reklámja, aki cseszik mindenkiire:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr531488066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2009.10.31. 09:59:03

A stílus maga a verda... :D

Ötödikként elképzelem, hogy egy bogárral begurul egy srác, ablak letekerve, cilinderes "cumcumcum" a háttérben, sör a kézben: "what?"

Horvie 2009.12.03. 11:58:18

én ilyen suzuki logós nindzsákat képzelek el, ahogy kaszabolják a bentlis csávót
süti beállítások módosítása