atom

Egykerekűzés Szombathelyen új triál pályával - és Bon Iverrel, hirtelen imádott zenével

2009.10.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Egykerekűzés Szombathelyen új triál pályával - és Bon Iverrel, hirtelen imádott zenével Tovább

Tegnap írtam egy cikket az egykerekűzésről, annak népszerűsítéséről és arról, hogy PT-ék csináltak egy triál pályát Szombathelyen. Ez ide kattintva olvasható. Én is kipróbáltam az egykerekűt, de nem tudtam sokáig a nyeregben maradni => el sem mertem engedni a korlátot és nem találtam az egyensúlyt.

A cikkhez csatoltam egy videót, amit Jim csinált. Orsi javaslatára megnéztem a sinco.hu-t és rengeteg érdekes, illetve szép videót találtam. Amit a cikkhez betettem, az a francia verseny egyes részeit mutatja be, s az odaútról is csepegtet valamennyit. Nagyon tetszik a videó hangulata, de a zene fogott meg a legjobban, azóta már rengeteg dalát meghallgattam Bon Iver-nek. (A videó alatt a Skinny Love szól)

Ugye milyen jó egységet alkot így ez az egész képi világ, ez a tempó és ez a zene?!
Na most hallgatom is tovább a dalokat

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr941485650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása