atom

Lassított felvételű reklám - gördeszkás robbanós

2009.06.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Lassított felvételű reklám - gördeszkás robbanós Tovább

Napközben a fene tudja milyen úton-módon egyszercsak beleakadtam ebbe a videóba. Eleinte nem tudtam, hogy mi ez, aztán Ádi átküldte a teljes videó linkjét, amiből kiderült: cipőmárka szponzorálta videó. Pontosabban: "A Lakai cipőmárka, Fully Flared című filmjének az introja"

Ezt a videót úgy jó nézni, ha nem tekersz bele. Csak nézed a lassú felvételeket és ámulsz a jeleneteken. Nagyon ügyesen összehozták ezt az erős lassítást a robbanásokkal és a zenével. A kamera képe (szín, minőség, stb) pedig csodás, annyira szeretem az ilyen felvételeket:) Javaslom megtekintésre:)

Vélemények? Azért van egy-két erős jelenet, pl. amikor a srác eltűnik a porfelhőben és csak a deszka bukkan fel. Vááá... :)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr211202298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.06.25. 13:42:54

hehe,ennyire tetszett?:D

Atom · http://atom.blog.hu 2009.06.25. 23:48:54

Még annál is jobban:) Már megmutattam mindenkinek:P
süti beállítások módosítása