atom

*megjegyzés* - NYMESEK Diáknapok 2009 - képek, szövegek, stb-k

2009.04.22. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - NYMESEK Diáknapok 2009 - képek, szövegek, stb-k Tovább

A 2009-es Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának diáknapjairól készült képgalériák és beszámolók ide kattintva!

Bocsánat ezért a blikkfangos kezdésért, de tapasztalatom szerint sokan jönnek a blogomra a fent említett tartalmak miatt és nem biztos, hogy végig akarják olvasni eszmefuttatásomat... (Én is szeretem néha, ha az arcomba tolják amit keresek.)

Nos ismét elérkezett az ideje a főiskolás egyetemi többnapos szórakozásnak. Mint azt már megszokhattátok, ilyenkor több napra kiköltözöm az egyetem udvarára, követem a népet a fényképezőgéppel, őrzöm a söröm, rengeteg ismerőssel "bratyizok" stb.

Általában az ilyen rendezvények alatt (gólyatábor+diáknapok) mindig felborul egy kicsit a rend itt a blogon, mert érhetnek bizonyos lelki hatások vagy épp hajnalig tartó mulatozás, ami miatt vagy késői *megjegyzés*-ek, vagy épp galéria és beszámoló-ajánlók kerülnek ide. Ha minden jól megy és a gépEEEm akksija is velem lesz minden erejével, akkor ezt most elvileg sikerül kiküszöbölnöm és nem kell galériafeltöltés után hajnali háromkor begyógyult szemekkel és összenyálazott pólóval értelmeznem a blog adminját:)

Persze azt nem mondom, hogy a sörkertből lesz ihletem olyat írni, ami nem diáknapos, majd meglátjuk. Nem akarok nagyon előretárazott bejegyzéseket írni...

Nah, remélhetőleg rendben fog menni minden, így az első nap után is. 10 perc múlva hajnali három, juhéj! Talán majd holnap menni fog az időbeosztogatás, a napi anyagom meg majd felteszem reggel:P Ahoi!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr861075895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása