atom

Kalózvideó - az új családtag

2009.03.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kalózvideó - az új családtag Tovább

Gábor névnap lévén most bátyámnak, a doktor úrnak kedveskedem egy kis videóval, ami a kutyájáról, Kalózról szól. Kalóz egy skót terrier, többszörös champion győztes, 5 éves kutyus. Kiskunlacházára mentünk el érte a múlt héten, egy skót terrierekkel foglalkozó házaspárhoz/alapítványhoz.

Kalóz hamar megszokta az új gazdit és az új helyét, a család rögtön megszerette, Gabit is jó látni ebben az új szerepkörben, mint kutyatulajdonos:) A videó elején négyszer hangzik el az eredetileg egy kontextusban elmondott "nem leszek otthon", csak darabolva másképp hat. Na mindegy, ennek ellenére Gabi elég sok időt tölt Kalózzal. Az alábbi videóban a Kalózért menet, és az otthoni lakásfelderítés látható:)

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr271010483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.03.24. 22:00:41

Nagyon tetszik! Ügyi vagy!
süti beállítások módosítása