atom

*megjegyzés* - amikor az emberen már csak Pom Pom segít

2009.03.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
*megjegyzés* - amikor az emberen már csak Pom Pom segít Tovább

Érdekes, hogy amikor rengeteg dolga van az embernek, és elvileg cseppnyi ideje sincs, akkor néha mennyire rá tud érni. Van úgy, hogy a hajtás közepette egyszer csak utolér az Állj!, és akkor félretolok mindent, ilyen volt a kedd estém is. Egész nap írogattam az anyagaimat, a híreket, rendezgettem az ügyeimet, este hat után indultam csak haza a munkából. Hazaérve épp hogy leültem a konyhába, még kávét sem tudtam inni, mert már indultam is a suli-újság szerkesztőségi ülésére.
Fél kilenc körül értem haza, terveim voltak: borotválkozás/zuhanyzás, interjú megírása, blogolás, evés és alvás. - ez így persze nem jött össze.

Bloggal kezdtem, viszonylag hamar sikerült is kiegészítenem a macskás bejegyzésemet, közben még az interjút is elkezdtem írogatni, mondhatni 60 százalékával végeztem is, aztán eszembe jutott még egy-két macsek, éjfél magasságában azt hiszem már a blogom is rendben volt. Térnék vissza az interjúra, egyre nagyobbakat ásítok, egyre kevésbé van kedvem bármit is csinálni, közben csak úgy elindítottam egy Pom Pom epizódot a youtube-on, nem néztem, csak a háttérben ment, hallgattam, és akkor jött az Állj!

Ahhoz már fáradt voltam, hogy dolgozzam, még keressek macskákat a blogra, olvassak, bármi egyéb "termékeny" dolgot csináljak, de Pom Pomhoz nem. Egy 4 szeletes zsíros-kenyerezésen kívül nem szakítottam meg a mesedélutánt (éjjelt), így hajnali kettőig csak bámultam gyerekkorom egyik kedvencét.
Nagyokat derültem, több helyütt röhögtem is, imádom a karakterek nevét, mint például Festéktüsszentő Hapci Benő, vagy a Mindent Ragasztó Rezső, de a Lesből támadó szárítókötél sem gyenge:)
Annyi vicces dolgot, igazi meseszerű dolgot mesél el Pom Pom. Szeretek egyes mostani meséket is, de egy ilyen sorozathoz olyan fantázia kellett, mint manapság keveseknek van. Persze nem bújom a mostani mesekönyveket, utoljára Varró Dani, Túl a Maszat-hegyen című könyvében olvastam hasonló karakterneveket (Lecsöppenő Kecsöp Benő, Szösz néne, stb.).

Viszont a "námbör ván" akkor is a dagadt madár, Gombóc Artúr marad.

„Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle, hogy milyen csokoládét szeret a legjobban, habozás nélkül fújta:
A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét¸ a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét amit csak készítenek a világon.”

Olyan nyugodtan mentem zuhanyzás után borotválatlanul aludni, mintha nem is lettem volna fáradt, mármint agyilag. Álmos voltam, de nem éreztem leterhelve magam... Hogy kicsoda Pom Pom? Többféle alakban láthatjátok: lehet paróka, szobafestő pemzli, egyujjas kifordított bundakesztyű vagy papucs orrán pamutbojt. Vagy akár szellemileg lemerült Atomnak egy energia-pamacs:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr30981199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.03.05. 10:26:13

Először a macskák aztán hajnalig Pom Pom... :))) a csoki evés?
süti beállítások módosítása