atom

Vaskaka és kárácsony - plakát bakik

2009.02.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Vaskaka és kárácsony - plakát bakik Tovább

Győrben sétálva (vagy Győrött?) az egyik kapualjban meg kellett állnom, mert ugye nem minden nap lát az ember olyan plakátot, ami az acélos-fekáliát hirdeti. Közelebb mentem, még mindig Vaskaka volt, de már kezdett gyanús lenni. Aztán beléptem a járdáról az ajtóba, s megláttam a megváltó "s"-t, ami teljesen más értelmet ad a képnek. A Vaskakas bábszínház plakátjáról van szó, ami úgy van egy oszlopra ragasztva, hogy futólag kicsit félre- avagy nem teljesen olvasható:P

Viszont még mindig jobb, mint egy másik plakát, amit Szombathelyen láttam, amin volt egy kis elírás.

Nem tudom, hogy tévébelakó-zebragyőző hatott-e íly szép "á"-san a plakát szerkesztőjére, vagy esetleg szándékos-e az elírás. (Ha szándékos, akkor tudatlan vagyok, mert nekem nem esett le a dolog.) Boldog Kárácsonyt csájje!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr29947653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.02.17. 17:59:51

há ne szójjá a Leopoldnál is oda van írva, hogy more :)))
süti beállítások módosítása