atom

Bázisugrás után itt a durvább változat

2009.01.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Bázisugrás után itt a durvább változat Tovább

Idáig is azt mondtam egy-két bázisugró videója láttán, hogy beteges, nem normális, őrült, stb... Nagyon tetszett amikor bejöttek a "divatba" azok a ruhák, amelyekkel végülis repülni lehet (avagy sokkal távolabbra siklani), mert hártyákkal szerelt, amitől olyan, mintha szárnyaink lennének. Erősen irigyelni kezdtem a videók szereplőit, mivel azóta szeretnék repülni (mindenféle gép és egyebek nélkül), amióta először álmodtam ilyet. Az utóbbi egy évben az ejtőernyőzésen járt/jár az agyam:P Tegnap leltem ezt a videót a vimeo-n*, azt hiszem, hogy hiába jön ki valami extrém, azt fél éven belül pár ember megunja és tovább ragozza. Nagyon durva egy-két jelenet az alábbi videóban, ahogy elhúznak a sziklák mellett... Váááá! Husss!


*bizonyos okok miatt tegnap este nem tudtam blogolni és kellett gyorsan valami könnyed téma amit belőhettem.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr40880851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.01.16. 14:17:55

A Spetrumon láttam jó multkorában bázisugrókat,hát biztosan van benne valami jó.Az ejtőernyőzést inkább kipróbálnám,de attól félek a helyszinen össze csinálnám magam (már a gondolattól is felmegy az adrenalinom.)Hőlégballonnal már voltam fent,az csudajó volt.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.01.16. 21:56:58

Azt a műsort én is láttam!:) Repültem már helikopterrel, gyrocopterrel, többfajta repülővel, paratrike-al, sárkánnyal, de hőlégballonnal még nem. Kipróbálom majd azt is egyszer:)
süti beállítások módosítása