atom

Totál Szombathely - beneveztem

2008.11.01. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Totál Szombathely - beneveztem Tovább

Neveztem három fotómat a TSZ - nem Termelő Szövetkezet, hanem Totál Szombathely - versenyén. Tavaly videókkal lehetett indulni a megmérettetésben, idén már fotókkal is, úgy gondoltam, hogy azzal nem vesztek semmit, ha beküldök három képet:P Persze ez így nem teljesen igaz, hiszen az egyik képet kifejezetten a TSZ kedvéért készítettem. Már nyáron megfogant agyamban a "windows" című kép témája/kinézete/kivitelezése. Ím:

Az alábbi kép egy fotóséta alkalmával született, melyet Bonyival ejtettünk meg egyik október-végi reggelen a Csónakázó-tónál és környékén.

A harmadik kép pedig csütörtökök reggel készült, szintén tervbe volt véve a koncepció. Pár hétig vártam, hogy essen annyi eső, hogy a reggeli napfelkeltében kövér pocsolyák várjanak. Szerdán is esett, viszont akkor túl picik voltak a képhez a tócsák, csütörtökre, a beadási határidő előtt egy nappal már úgy-ahogy megfeleltek:)

Tehát neveztem, hadd forogjon kicsit a nevem eme fórumon is:) Lesz valami közönségszavazás is, nyugodtan klikkelhet majd rám, aki szeret. Aki utál szintén klikkeljen, hogy nekem jó legyen és akkor mégjobban utálhat:P Ahoi!

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr89737000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amelie 2008.11.02. 00:02:15

nekem a windows tetszik a legjobban, remek ötlet és gyönyörűek az ablakok!
amúgy télleg oian szép épületek vannak Szombathelyen (is), imádom nézegetni őket a városban sétálva :)
és jelentem, hogy több ablakról be is azonosítottam a hozzá tartozó épületet:)))

Amelie 2008.11.02. 00:06:40

ja és jó fotós vagy, jó szemed van a dologhoz, ez már eddig is nyilvánvaló volt.
és hát hajráhajrá!
most benyaltam csontig..:P

Atom · http://atom.blog.hu 2008.11.03. 01:19:54

Jó szem kell a beazonosításhoz is, nem mindegyik egyértelmű, hogy mely épületen van:) Bár egy nyitott szemmel járó szombathelyinek annyira nem nehéz:)
Köszönöm a dícséretet és az elismerést, csontig hatolt:)

Tommi 2008.11.03. 20:46:00

Hajrá, soxerencsét, meg minden!

Harle 2008.11.04. 23:43:17

Remek! A karika akkor kiesett a nevezésből? Jah, nekem elvitte az időmet az oldalkészítés, ki is ment a fejemből ez a verseny (is)....

Sok sikert...
süti beállítások módosítása