atom

*megjegyzés* - vaskarika és kellemes ébredés

2008.08.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
*megjegyzés* - vaskarika és kellemes ébredés Tovább

Karikázom egy-két napja, mert ugye lassan elindul a vaskarika.hu (elvileg holnap, de erről majd úgyis hírt adok), melynek mondhatni egyik dobogós részese lettem. Esténként a gép előtt már elalszom, így szegény blogomra alig maradt időm, de egy honlap indulására nagy energiákat kell áldozni, mint azt az utóbbi napokban tapasztaltam. Amilyen fáradékony az est, oly kellemes lett tegnap a reggel, ugyanis végre nem arra a kib*szott "groovy selection"-ra kell kelnem, ami a motorola v3 egyik gyári csengőhangja és valami oknál fogva nem tudtam átállítani másra az ébresztőt, csak egyéb idegesítőbb jelzőhangokra.
Ez a dallam, fél év után kezd unalmas lenni minden reggel, néha már 5000-es pulzussal és lila fejjel ébredtem, amikor nyolcadjára kezdte újra a rövidke figyelmeztetést.
Balatonon már mindenki felébredt rá a múltkor, mire én felébredtem és felfogtam, hogy mi zörög mellettem. Anya szolidan megjegyezte, hogy már azon gondolkodott, hogy lejön az emeletről és kidobja a telefonom. pankeey legutóbb mikor kibérelte a kanapémat, szintén hasonló véleményen volt, valami olyasmit mondott, hogy létesítsek nemi kapcsolatot a mobilkommunikációs készülékem gyári jelzéshangjával (B*zd meg a telefonod ébresztőhangját!).
Szóval ennyi viszontagság után végre másra kellhettem ma reggel s mi más is lett volna, mint a Wall-E-ben sokszor felcsendülő romantikus duett, melytől olyan nyugodtan keltem fel reggel az ágyból, mintha virágszírmokban aludtam volna egy tökéletes világban. Jhajj... Apró örömök az életben:)

Itt megnézhetitek a reggelem megváltóját:

És fel lehet rá ébredni:)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr96613507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.08.13. 09:32:39

inkabb az zavar, hogy fel ora mire meghallod es lenyomod :)

Dr. Garai Gábor 2008.08.13. 10:16:01

Pankeey!
Ez nálunk olyan családi dolog, szó szerint mindenki jó alvó! Kivéve a Tamást igaz ő nem vér szerinti rokon, de emlékeim szerint Édesapám is jó alvó volt. Én vasárnap du.-tán le fekszem és hétfőn ébredek kb. 20 nem fogadott hívással amit természetesen meg se hallottam, Pedig a telom mindig a fejem mellet van.
(tudom Anti ez nem chat)

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.08.13. 20:15:52

Majd én jól megaszondom, hogy hogyan kell beállítani azt a fránya ébresztőt!:P Kivéve, ha a mobilodnak saját akarata van...:] Akkor bizony az én tudományom már nem elegendő, csakis avatott kéz általi szertartás lehet a megoldás!:]

Anyika · http://szerintem.blog.hu 2008.08.23. 09:27:34

Aj jaj! Már látom a jövőt....Ezt is megszokod és hallgathatom órákig, amikor itthon leszel. Amúgy nagyon kellemes, én erre tudnék igazán tovább aludni és folytatni az álmomat. :)))
süti beállítások módosítása