atom

koncert-konzekvencia

2007.09.26. 20:21 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
koncert-konzekvencia Tovább
A Zuboly és a Takács Eszti koncert után levonhatjuk a konzekvenciát, ugyanis Irédy kollégával (egykori Szalézi-kollégiumos korszakom egyik szobaszomszédjával) is ezt tettük, felfigyeltünk rá, hogy rajtunk kívül nincs egy sajtós sem ezeken a rendezvényeken.
Oké-oké, nem baj ez, írunk mi róla ide-oda, csak azon gondolkodtam el így az estve, hogy ha mi nem lennénk, akkor a kulturális közönségtájékoztatás sem lenne és akkor a világ, mondhatom íly "szerényen": szegényebb lenne...
A képen egyébként Irédy Úr látható, figyelemmel kíséri az eseményeket, míg én lopva kattintgatok.
Tisztelt I.D.!
Csak egy képet lőttem közétek, azt is hirtelen/kapkodva, mert túl elmélyült volt a közönség, és ha észnélkül nekiálltam volna vakuzni a szemetekbe, akkor kis idő múltán: 'leteremtősdit,
szembeverősdit,bunkó-fotósdit' énekelt volna Eszti...'
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr11177995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irédy Dénes · http://www.alon.hu/blogs/index.php?blog=11 2007.09.26. 22:55:05

Ó, jaj, de kiemeltettem a közönségből! Hanem ezennel még megbocsátok! :D
Biza, ritka madarai vagyunk a szombathelyi közszolgálatnak. De ezen nagyon nem érdemes fönnakadni, ez van és kész. Jól kell csinálni, amit csinálunk, és idővel minden beérik, mindenki megkapja a maga respektjét. Én így is nagyon élveztem a koncetereket! :)
Hogy Eszter így érzett volna irányodban?! Á, dehogy, nem hinnék róla ilyesmit. Nem az a típus. Figyeltem, sokszor direkt belemosolygott a lencsédbe. :) Vagy te ellenségesnek érezted a viselkedését? Lehet, hogy így van, de nekem nem így jött le.
Nem tudom, hogy ide is érvényes-e, de a nagyobb fesztiválokon (VOLT, Sziget) szokott lenni a fotósoknak az a szabály, hogy csak az első három szám idejére engedik őket be a korláton belülre fotózni. A tiédhez hasonló komoly géppel persze később se okozott nagy problémát a képgyűjtés. ;)
Ha teheted, nézz ki majd Oladra a Savaria Ifjúsági Centrumba a Soundclash Fesztiválra október 13-án. Remek koncertek lesznek. Igazi Kánaán egy fotósnak. Meg hát a koncertek se lesznek utolsók!
Üdv!

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.27. 00:35:10

Jaj, kicsit hülyén fogalmaztam, nem volt Eszti ellenséges, a közönségre céloztam (amely szinttén nem volt ellenséges), csak néha attól félek, hogy zavarhatja az embereket, ha fotózom őket (pláne vakuval):P
Hivatalosan írkász vagyok, fotózás csak mellékes, ezt a szabályt sem halottam még, de törekszem arra, hogy ne zavarjam a közönséget azzal, hogy előttük ugrálok. Most sem tettem, számok közt szoktam átmászni a nép előtt:P Remélem nem vagyok zavaró a népnek a sarokban. Kösz az infót Soundclashről, már írom is a naptáramba:D Üdv!
süti beállítások módosítása