atom

Autómentes világnap - Keine tütü! Nicht vrummm-vrummm!

2007.09.22. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Autómentes világnap - Keine tütü! Nicht vrummm-vrummm! Tovább
http://images.jupiterimages.com/common/detail/49/39/23303949.jpgMa autómentes világnap van. Ilyenkor nem "illik" autóba ülni. Én nem teszem, mert élek az ilyen "hülyeségekkel" (mert sok ember szerint ez hülyeség), de, DE!, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyivel kevesebb üzemanyag fogy el és mennyivel kevesebb a kipuffantott gáz mennyisége a levegőben, amikor a sok ember hallgat a "hülyeségre" és nem ül be az autójába. Kiváncsi leszek a forgalomra, hogy látszik-e majd ez a kezdeményezés. Kellemes autómentes napot mindenkinek!
Mellesleg nem vagyok Critical Mass fun, szeretem a bringám is, szeretem az autóm is, nem mondanék le róla. Esőben és bevásárláskor pláne nem:P Autózni jó, de nem kell a wc-re is azzal járni! Pont. Ou revoir!
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr1172667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvath zoli 2007.09.25. 15:53:46

Minden napnak automentes napnak kellene lennie
süti beállítások módosítása