atom

A klip, a werk, az Atom, meg a mozi - Feel Yourself klip-premier

2012.11.18. 16:15 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
A klip, a werk, az Atom, meg a mozi - Feel Yourself klip-premier Tovább

Nemrégiben két klipforgatáson is jártam, mindkettőnél a werkfilmes szerepet töltöttem be, így nem maradhat el a blogolás sem:) Jabocca (szombathelyi dj) Feel Yourself című dalához a kisfilmet a Szajki tavaknál vettük fel és a szombathelyi, régi víztoronyban. A klip rendezője Bori volt, operatőre pedig Gergő, a stábtagok pedig szintén ismerőseim (mint például Bori apukája vagy Timi és Hanzs), így nagyon jó két nap telt el a kamerákkal a vállakon.

atom_feel1.jpgA két napból persze nekem leginkább a víztornyos helyszín tetszett, hiszen régi vágyam volt bejutni, s körbenézni a városi jelképbe, így a werkből nem maradhattak el kilátást megörökítő snittek sem:) Próbáltam a humoros oldalát bemutatni a forgatásnak, s mint kiderült, ez sikerült. Nézzétek meg lentebb, hosszú, de nyugi, pörgős lesz:)

Így készült - Feel Yourself music video werk from Garai Antal Atom on Vimeo.

A klip és a werk premierje a Savaria moziban volt, kétszer kellett levetíteni, mert a kamaratermet hamar megtöltötték az emberek. Eljöttek barátok, kollégák, anyáék, mindenki aki számított:) Jó érzés volt egy nagy vásznon látni a művemet és hallgatni a közönséget, ahogy nevetnek, visítanak, röhögnek. Kaptam sok gratulációt, jó érzés volt. Köszönöm.

atom_bori_feel.jpg

A klip pedig itt tekinthető meg a bulizós baráti társaságról:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr804913022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2012.11.20. 19:32:01

Büszke vagyok rád! :)
süti beállítások módosítása