atom

'11.11.11 11:11

2011.11.11. 11:11 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
'11.11.11 11:11 Tovább

Na ugye most van itten egy dátumunk, ami csak egyesekből áll, ha nem vesszük a kétezret elé. Természetesen az ezredfordulós apokalipszis csalódott hívei most újra reménykednek és már el is készült az a film, amelynek ha jól tudom a mai napon van a premierje, ím ebből egy képkocka, lentebb pedig az előzetes.

Szóval akik azt várták, az ezredfordulón majd vége lesz mindennek, kénytelenek voltak elfogadni, hogy amikor már a Föld utolsó régiójában is átléptük az éjfélt, nem történt semmi. Persze ilyenkor rögtön át lehet csoportosulni a Maja világvége dátumához, 2012 december 21-ének híveihez, hogy akkor történni fog-e bármi is? Nem vagyok én tévéjós, hogy megmondjam. Különben is hagyjatok, most el kell döntenem, hogy a szék mögé bújva rettegjek a mai naptól, vagy várjam alfában az utolsó kapu kinyílását.

Ez csak egy egyszerű dátum, ennél sokkal durvább volt 1111 november 11-e, és akkor sem történt semmi, azt pedig nem tudjuk, hogy 2222.22.22-én mi lesz, mert vélhetően nem élünk addig, illetve a 22-ik hónap intézményét sem vezették még be egyelőre:)

Hajrá. Ha eljutottál eddig, akkor már bizonyos, hogy nincs itt a vég, és ha nem rohangál az utcán sok vörös bőrű patás lény, akkor az ördögök is a pokolban maradtak. Marad az elmélet, miszerint árad a tudomány és a szeretet Atlantiszból, vagy a legegyszerűbb tény, hogy: ez csupán csak egy dátum, amiben sok 1-es van.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr982564023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása