atom

2011.01.01

2011.01.01. 22:53 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
2011.01.01 Tovább

Hát akkor először is boldog új évet mindenkinek! Mivel szombat van, ezért a szokásos videóajánlómat nem hagyom ki, az új esztendő első napjához kapcsolódóan ezért egy HNY videót kerestem mára.

Tegnap este hatkor kezdtük a baráti összejövetelünket. Activity, cézár saláta,Mortal Kombat, némi alkohol, és a sok röhögés mindenen:) Volt fejlövés konfetti-pisztollyal, sörborogatás, éjféli röhögés, s minden jó:)

Éjjel átmentünk a fősulis klubba, ahol szép lassan kissé vállalhatatlanok lettünk. Azt hiszem az estét most nem részletezném, sok minden történt, röhejes volt, visítottunk, nyuszifülek Busa fején, stb. stb. stb. Háromszoros Duda-díjas lettem, Bonyi alapította az éjjel, szóval volt minden:P Reggel hétre értem haza, délután kettőig aludtam, aztán irány Bonyiékhoz rendbe rakni a bulihelyszínt:P Itt a kedvenc partyfotóm az estéről, Andi és Bonyi:)

A 31-ei bejegyzésben feltettem pár kérdést, nos azokra már válaszoltam is ott. Frissítve! Buék:)

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr172551023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása