atom

Találkozás a kozmikus lánnyal Zamárdiban - Jamiroquai koncerten voltam

2010.07.13. 13:25 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Találkozás a kozmikus lánnyal Zamárdiban - Jamiroquai koncerten voltam Tovább

Az idei nyáron már a második alkalommal jutottam el olyan koncertre, amelyen olyan világhrű együttes lépett fel, aminek kazettáit annak idején (bevált jelzővel kifejezve:) rongyosra hallgattam. Nemrég a Prodigy dübörgésére pattoghattam a VOLT Fesztiválon, vasárnap pedig Jamiroquai koncerten táncikáltam. (katt a képekre a galériáért!)

Ez volt a fő cél. Nem Guetta, nem dj-k, hanem az, hogy lássam a Jamiroquait. Nem érdekelt a vébé, nem érdekelt semmi más. Amikor megjelent az indiánfejdíszes J Kay a színpadon s énekelni kezdett, borsódzott a bőröm:) Kedvenc számom nincs, ugyanis nem tudtam eldönteni sosem, hogy vajon a Virtual Insanity-t, az Allright-ot, vagy a Cosmic Girl-t szeretem jobban. Mondjuk a Cosmic Girl volt az első Jamiroquai szám, amit hallottam, s amiatt kezdtem el érdeklődni az együttes után, majd jöttek a kazik, albumok, miegymás. A találkozásom a kozmikus lánnyal Zamárdiban ezért kicsit különlegesebb volt számomra, mint a többi, de rangsorolni akkor sem tudnám.

A koncertnek természetesen voltak ütős pillanatai, persze mindenkinek más és más volt. Amikor a felcsendült a Virtual Insanity, az Allright, a Cosmic Girl, a Revlution 1993, a Space Cowboy - s még sorolhatnám a tracklist-et - akkor mindig meg-meg mozdult jobban a tömeg, a sikításokból azért hallatszott, hogy mely területeken állnak azok, akik J. koncertre jöttek vagy kicsit jobban ismerik dalait, és hol állnak az arra kóválygók.

Természetesen a Little L és főképp a Canned Heat elég durván beindította a tömeget. A K&H bank állandó reklámzenéjeként eléggé belemászott a dallam már mindenki fülébe. Erre egyként dance-elt a tömeg. Én ezt a számot nem tartom kedvenceim közt, de nem bírtam ki mozgás nélkül:)

A Deeper Underground volt a "visszataps szám", persze jó lett volna videóra venni, ahogy a színpad előtti sávban - a hangosítókig - ugrál a refrénre a sok-sok ember, de addigra már réges-rég elpakoltam mindent, s ugráltam én is. Nagyon jó volt, a sok-sok kedvenc dallam, még most is kiráz a hideg:) Boldog vagyok, hogy idén már megvolt a második ilyen élményem...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr542146940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.07.13. 15:40:08

ez azt jelenti, hogy elmegyünk a Szigeten a Faithless-re? :DDDDD

INSOMNIAAAAAAAAAAAAAAC
süti beállítások módosítása