atom

NymE SEK Gólyatábor 2009 - ilyesmi volt (videók, képgalériák)

2009.09.09. 13:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
NymE SEK Gólyatábor 2009 - ilyesmi volt (videók, képgalériák) Tovább

Idén szakítottam azzal a hagyománnyal, hogy a gólyatáborról szól a blogom napokon át, most nem olyan bejegyzéseket írtam meg napközben, délután, éjjel, amikből cikkeket linkelek. Viszont az összefoglalót nem hagyom ki, hiszen 4-5 napig kint kóboroltam és ennek akarok némi hangot-képet adni itt is.

Kezdjük az összefoglaló videóval:

 

Ismét egy csapatot kísértem végig és nagyon jól telt ez a pár napom. Kicsit elfáradtam, kellett pár nap, hogy behozzam magam, de még mindig nem sikerült teljesen utolérnem magam, pedig már három napja véget ért a banzáj. Ejj... Nem 13 órakor kéne blogolni, kajaszünet helyett.

Aztán ugye fotóztam is szokás szerint, így ajánlom a galériáimat megtekintésre. Kattints a képekre a galériákért!

Személy szerint azt mondom, hogy nagyon jó volt. Sok ismerős arc, haverok, barátok, sok jó nő - mi kell még?! Széttáncoltam az agyam Heaven Street Seven koncerten, s nagy öröm, hogy legalább 85 százalékban tudtam a dalok szövegét is:) A Méhek koncert eleje is tetszett, bár a közepétől már fárasztó volt (még szoknom kell a műfajt). Aztán a Vad Fruttik meg a Lunchbox kicsit hangos volt.

Volt egy pénteki esőzés, ami annyira nem hiányzott, bár csütörtök este is szétáztam - mindegy. Cifra volt, de legalább újabb ismerősöket gyűjtöttem be:)

Minden amit a gólyatáborról írtam, fotóztam, videóztam: ide kattintva!

A videós gyűjtőcikk pedig itt.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr831370585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.09.09. 14:49:23

Az összefoglaló videó zenéje 5csillag! A képek jók, de a 4 nap kiírása még jobban tetszik!:)
Sajnálom,hogy nem voltam, első nap kimentem Karcsival, de csak pötyögés volt...Pappi
süti beállítások módosítása